Αρχική Νέα Τοπικά Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών: δελτίο τύπου για κρίσεις

Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών: δελτίο τύπου για κρίσεις

5

Κατά τις κρίσεις των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος που έγιναν στις 19- Ιανουαρίου-2010 ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου Αρχιπύραρχος Βασίλειος Τουλίκας προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου ΠΣ και αναλαμβάνει τη θέση του Διοικητή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Τη θέση του Δτη Π.Δ.Π.Υ Βορείου Αιγαίου καταλαμβάνει  ο Αρχιπύραρχος Ιωάννης Μαντής προερχόμενος από την Αθήνα.

Ο απερχόμενος Δτης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία που είχε, το χρόνο της παραμονής του στην Π.Δ.Π.Υ Βορείου Αιγαίου τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες, τους Νομάρχες Λέσβου, Χίου και Σάμου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τη γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, το Δασαρχείο, τους προέδρους των ΤΕΔΚ & όλους τους Δημάρχους, τις Στρατιωτικές Αστυνομικές & Δικαστικές αρχές, τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.


Το κλιμάκιο της ΜΑΕΔΥ, την Αερολέσχη Μυτιλήνης, όλες τις εθελοντικές ομάδες που συνέδραμαν στο έργο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και των πυροσβεστικών κλιμακίων.


Τέλος συγχαίρει όλους τους συναδέλφους, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς & Πυροσβέστες, εποχικό προσωπικό & εθελοντές για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την αυτοθυσία που υπέδειξαν διατηρώντας στο ακέραιο τον φυσικό πλούτο των νησιών αλλά και την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.


Ο απερχόμενος Διοικητής αφήνει το νησί μας παίρνοντας μαζί του τις καλύτερες αναμνήσεις και εύχεται σε όλους υγεία ευτυχία και προκοπή.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας από την Παγχιακή Εταιρία για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς
Επόμενο άρθροΠΑΜΕ: Κάλεσμα στην απεργία στις 10/2/2010