Αρχική Νέα Τοπικά Οικονομικό Επιμελητήριο: Επιστολή στήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Οικονομικό Επιμελητήριο: Επιστολή στήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

9

 Παρέμβαση υπέρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κατά του αιτήματος του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινού προς την κυβέρνηση για Ίδρυση Πανεπιστημίου Δωδεκανήσων, κάνει το παράρτημα Βορειοανατολικού Αιγαίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
     «Το Π.Τ Αν Αιγαίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος εκφράζει τη βαθιά ανησυχία του , για την απρόκλητη αλλά και υπονομευτική επίθεση που δέχτηκε τελευταία το Πανεπιστήμιο Αιγαίου από το βουλευτή Δωδεκανήσου Δημ. Κρεμαστινό», σημειώνεται στο δελτίο που υπογράφεται από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Παναγιώτη Μπαρούτη.
Καλώντας σε συνεργασία όλων των φορέων για την ενίσχυση του Πανεπιστημίου Αιγαίου το Οικονομικό επιμελητήριο συνεχίζει:
     «Θεωρούμε απαράδεκτη την πρόταση του προς το υπουργείο Παιδείας για την ίδρυση Πανεπιστημίου Δωδεκανήσου γιατί αυτό οδηγεί με βεβαιότητα στη συρρίκνωση και αποδυνάμωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ολέθριες οικονομικές , πολιτιστικές και κοινωνικές συνέπειες για τους χειμαζόμενους πληθυσμούς των ακριτικών μας περιοχών.
     Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου λειτουργεί στο νησιωτικό χώρο του Αιγαίου για περισσότερο από 20 χρόνια και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αναπτυξιακούς παράγοντες του Αρχιπελάγους
     Καλούμε, λοιπόν , τους πολιτικούς εκπροσώπους της περιοχής να μην αναλώνονται σε στείρους τοπικισμούς και να συνεργασθούν για την ισχυροποίηση του πολύτιμου για την επιβίωση των νησιών μας Πανεπιστημίου Αιγαίου». 
    

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟι ελλείψεις κατάλληλων υποδομών στα λιμάνια φέρνει “Καλλικράτη” και στα Λιμενικά Ταμεία
Επόμενο άρθροΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ: Η ευτυχία μεταδίδεται υπό τη μορφή κυμάτων