Αρχική Νέα Τοπικά Ανέγερση διδακτηρίου ΕΕΕΕΚ

Ανέγερση διδακτηρίου ΕΕΕΕΚ

9

 «Ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρακαλούμε να υπάρξει η φροντίδα για την κατά το δυνατόν ταχύτερη προώθηση του έργου στο πλαίσιο που εξ’ αρχής έχει αποφασιστεί», τονίζεται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας με το οποίο γίνεται αναφορά για το θέμα του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
      Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Π. Καλογεράκης με αφορμή κάποιο δημοσίευμα σημειώνει προς τον αντιδήμαρχο Παιδείας ΔΣ. Χίου Σιδερή Αμέντα και τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Νίκο Νύκτα ότι όχι μόνο δεν υπάρχει θέμα ακύρωσης της διαδικασίας ανέγερσης διδακτηρίου αλλά αντίθετα:
      * Η Υπουργική Απόφαση 52783/ΣΤ/11-5-2009 αναφέρει έγκριση κτιριολογικών μελετών και για τα 3 ειδικά σχολεία (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, ΕΕΕΕΚ).  
      * Η προγραμματική σύμβαση με αρ. 7969/7-8-2009, μεταξύ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και Δήμου Χίου, που αφορά το έργο της μελέτης αναφέρεται και στα 3 ειδικά σχολεία.
      * Σε κάθε περίπτωση το ποσό (5,5 εκατομμύρια ευρώ), που δόθηκε από την Πολιτεία για ανέγερση διδακτηρίου, αφορά και τα 3 ειδικά σχολεία.
          Το ΕΕΕΕΚ είναι άστεγο, προσφέρει σημαντικό εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο και για τούτο εντάχθηκε στις προτεραιότητες του Υπουργείου και μάλιστα με τη μορφή του επείγοντος», τονίζεται στο σχετικό έγγραφο.
     

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήμος Χίου: Μαζεύει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα
Επόμενο άρθροΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Μια ματιά στην άγρια όψη της Χίου