Αρχική Ομογένεια Στο Intercontinental ο χορός του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών»

Στο Intercontinental ο χορός του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών»

19

 Την περασμένη χρονιά «έσβησε τα κεράκια» των 80 χρόνων του ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» σε μια φαντασμαγορική βραδιά στο ξενοδοχείο «INTERCONTINENTAL».
 Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 9 μ.μ. ο ιστορικός φορέας του ακριτικού πετροκάραβου, έμπειρος και ώριμος, διοργανώνει γι’ άλλη μια χρονιά τη λαμπρή χοροεσπερίδα του για να συγκεντρώσει τους Αιγνουσιώτες στην παραδοσιακή τους αποκριάτικη γιορτή και να διατρανώσει ότι με την σύμπνοια, την ενότητα και την αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε το δύσκολο κάβο της οικονομικής κρίσης.


Η κορυφαία αυτή γιορτή σηματοδοτείται κάθε χρόνο με μια άριστη διοργάνωση στις πολυτελείς αίθουσες του ξενοδοχείου ATHENAEUM INTERCONTINENTAL. Έχουν προσκληθεί και θα τιμήσουν την βραδιά Οινούσσιοι του εσωτερικού και της διασποράς καθώς και η πολυπληθής ναυτιλιακή οικογένεια,  που αναγνωρίζει τον κυρίαρχο ρόλο του ιστορικού σωματείου. 


Ο Πρόεδρος Γεώργιος Στ. Δανιήλ και το Δ.Σ. καλούν όλους τους φίλους των Οινουσσών να βρεθούν στην ξεχωριστή βραδιά και να στηρίξουν τους σκοπούς και τη δράση του Συλλόγου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝομαρχία για την Αϊτή
Επόμενο άρθροΚάλεσμα για κλάδεμα στην ΚΛΕΙΔΟΥ