Αρχική Νέα Τοπικά Επικίνδυνη στροφή στον Ανάβατο- Αναμονή κονδυλίου από τη νομαρχία

Επικίνδυνη στροφή στον Ανάβατο- Αναμονή κονδυλίου από τη νομαρχία

22

 Με το φόβο της κατολίσθησης παραμένουν οι κάτοικοι αλλά και οι εποχούμενοι που θέλουν να προσεγγίσουν τον Ανάβατο, βλέποντας τα βράχια να κρέμονται σε μια από τις στροφές λίγο πριν το ιστορικό χωριό.
   Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο, αλλά παρόλα αυτά παραμένει η επικινδυνότητα του δρόμου. Πριν από δύο και πλέον χρόνια η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αποδεχόμενη τα αιτήματα του τοπικού συμβουλίου και του Δήμου Ομηρούπολης άρχισε να προχωρεί στη διαπλάτυνση του δρόμου. Όμως ελλείψει μελέτης θεωρημένης όπως οφειλόταν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων, το έργο σταμάτησε.
   «Η μελέτη εδώ και ένα χρόνο έχει εγκριθεί από την υπηρεσία μας», δήλωσε η Προϊστάμενη της 3ης ΕΒΑ στην τηλεόραση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Οπότε δεν οφείλεται σε κωλυσιεργία από πλευράς αρχαιολογίας που και αυτό το χειμώνα τα βράχια παραμένουν επικίνδυνα.
   «Είναι πολύ επικίνδυνη η διέλευση του δρόμου ιδιαίτερα αν  αναλογιστείτε ότι τα περισσότερα αυτοκίνητα που διέρχονται την περιοχή  είναι πούλμαν με τουρίστες» ανέφερε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αναβάτου Γιώργος Φιστές.
   Τη διαβεβαίωση ότι το έργο θα ξεκινήσει άμεσα, έδωσε ο Νομάρχης Πολύδωρος Λαμπρινούδης λέγοντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό πως την προσεχή Δευτέρα θα υπάρξει και η έγκριση της σχετικής χρηματοδότησης.
  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝομαρχία για την Αϊτή
Επόμενο άρθροΚάλεσμα για κλάδεμα στην ΚΛΕΙΔΟΥ