Αρχική Νέα Τοπικά Χωρίς δεξαμενές νερού στα Αυγώνυμα

Χωρίς δεξαμενές νερού στα Αυγώνυμα

30

 Δεξαμενές ακούν και δεξαμενές δεν βλέπουν στα Αυγώνυμα!
   Το κατεπείγον του θέματος έκανε τη Νομαρχία να επιλέξει την προμήθεια δύο προκατασκευασμένες μεταλλικές δεξαμενές (χωρητικότητας 1.000 κ.μ. νερού η καθεμιά).
   Όμως εδώ και ένα χρόνο οι δεξαμενές έχουν εμπλακεί σε έναν απαράδεκτο καβγά μεταξύ των εταιρειών που έχουν οδηγήσει το θέμα στο Συμβούλιο της Επικρατείας!
   Και όλα αυτά την ώρα που το πρόβλημα των Αυγωνύμων σε νερό είναι έντονο, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να γίνεται η προμήθεια νερού με βυτίο.
    «Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει επιφέρει μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου, καθώς απαιτείται η έκδοση τελεσίδικης απόφασης από το ΣτΕ, για την συνέχεια ή και την οριστική διακοπή της συγκεκριμένης διαδικασίας», σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου της Ν.Α.Χίου.
   Μπροστά σ΄αυτή την κατάσταση η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση «προετοιμάζεται, ώστε να υπάρχει διαθέσιμη εναλλακτική λύση, που προβλέπει την κατασκευή δεξαμενής νερού από οπλισμένο σκυρόδεμα, στην ίδια θέση, ώστε να καλυφθούν το ταχύτερο δυνατόν οι ανάγκες πυρόσβεσης της περιοχής, καθώς και πιθανές χρήσης του νερού για τον Οικισμό των Αυγωνύμων. Για το λόγο αυτό έχει προταθεί προς εγγραφή στο νέο ΠΔΕ ΚΑΠ & Συνεισφορές 2010, μελέτη με τίτλο: «Μελέτη Κατασκευής Δεξαμενών  Πυρόσβεσης στα Αυγώνυμα», καταλήγει το δελτίο τύπου.   
  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓεια σας βρε μαθητές που μας βγάζετε ασπροπρόσωπους… (αναδημοσίευση)
Επόμενο άρθροΝωρίτερα η απεργία εφοριακών – τελωνειακών, 4 & 5 Φεβρουαρίου