Αρχική Νέα Τοπικά Ευχαριστήρια από το “ΛΙΒΑΝΕΙΟ- 1ο ΕΠΑ.Λ. ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ σε Επιμελητήριο και Ακαδημία Μηχανικών...

Ευχαριστήρια από το “ΛΙΒΑΝΕΙΟ- 1ο ΕΠΑ.Λ. ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ σε Επιμελητήριο και Ακαδημία Μηχανικών Ε.Ν.

6

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
 
Αξιότιμε κε. Γ. Περρή,
     
      Θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή μας να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για σχολική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Χίου.
 Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν η γνωριμία των μαθητών μας με το Επιμελητήριο και τις δραστηριότητές του.
 Πιστεύουμε πως ο σκοπός μας πραγματοποιήθηκε, χάρη στη διάθεση και προθυμία που επιδείξατε εσείς προσωπικά, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του χρόνου σας (γνωρίζοντας πόσο πολύτιμος αυτός είναι), για την παρουσίαση θεμάτων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο.
 Οι γνώσεις που αποκόμισαν, θα τους βοηθήσουν σημαντικά στην παρακολούθηση των σχετικών μαθημάτων που διδάσκονται, (Αρχές Οικονομίας,  Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη, Τουριστική Οικονομία, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ), καθώς και στην επιλογή επαγγελματικού τους προσανατολισμού .
 


   Με εκτίμηση


Μιχάλης Τσατσαρώνης, Διευθυντής
      Μάπα Μαρία, Οικονομολόγος
Καλαμέρα Μαρία, Οικονομολόγος

ξιότιμε  κε. Δανιήλ & κε Βασιλάκη
     
      Θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή μας να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για σχολική επίσκεψη στην Α.Ε.Ν. Μηχανικών  Χίου.
 Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν η γνωριμία των μαθητών μας με την Ακαδημία, αλλά και με τα μέσα που είναι εφοδιασμένη για την άρτια κατάρτιση των σπουδαστών της και μελλοντικών Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού.
 Πιστεύουμε πως ο σκοπός μας πραγματοποιήθηκε, χάρη στη διάθεση και προθυμία που επιδείξατε εσείς προσωπικά, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του χρόνου σας (και γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος αυτός είναι), για την επίδειξη του συστήματος «Προσομοιωτής Μηχανοστασίου» που διαθέτει η  Ακαδημία.
 Οι μαθητές μας εντυπωσιάστηκαν από τον προσομοιωτή, κι αυτή η πρωτόγνωρη εμπειρία θα έχει ως αποτέλεσμα να σκεφθούν σοβαρά την συνέχιση των σπουδών τους στις Α.Ε.Ν. Μηχανικών.
 Οι γνώσεις που αποκόμισαν θα τους βοηθήσουν σημαντικά στην παρακολούθηση των σχετικών μαθημάτων που διδάσκονται (Ναυτικές Μηχανές στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδαμύλων).
 Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ξενάγηση  που έγινε στους μαθητές μας στην αίθουσα  Εξαρτημάτων μηχανών και Βοηθητικών Μηχανημάτων του Μηχανοστασίου.
 Τέλος θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε και συγχαρούμε τους σπουδαστές που έλαβαν μέρος στην οργάνωση και πραγματοποίηση της επίδειξης.

 Με εκτίμηση

 Μιχάλης Τσατσαρώνης,   Διευθυντής
 Κράλλης Βασίλειος,   πλοίαρχος Ε.Ν.
 Λαπαρδάς Αλέξανδρος,   μηχανικός Ε.Ν.
 Ρόζος Αθανάσιος,   πλοίαρχος Ε.Ν. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροEπιστολή αναγνώστη για τις μαθητικές εκδρομές: Αποφασίζομεν και διατάσομεν
Επόμενο άρθροΗ Παπανικολάου στη 2η ΥΠΕ