Αρχική Νέα Τοπικά ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σύσταση Φορέα Διαχείρισης Βοτανικού Κήπου

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σύσταση Φορέα Διαχείρισης Βοτανικού Κήπου

9

Με σχετικό έγγραφο στο Νομάρχη Χίου η υπεύθυνη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης προτείνει τη ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ για το ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, στα Νένητα:

Αξιότιμε κύριε Νομάρχα,
σας ευχαριστούμε θερμά για τα επαινετικά σας λόγια ως προς το έργο του ΚΠΕ Ομηρούπολης  και για τη στήριξή σας στις δράσεις και πρωτοβουλίες του Κέντρου που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και της τοπικής κοινωνίας σε θέματα περιβάλλοντος.
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης Χίου, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του αλλά και των επιμορφωτικών σεμιναρίων του, πραγματοποιεί,  από φέτος, εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Βοτανικό Κήπο Αιγαίου του  Δήμου Ιωνίας.
Ο Βοτανικός Κήπος, όπως γνωρίζετε,  βρίσκεται στα τελευταία στάδια διαμόρφωσής του. Θα πρέπει όμως για τη σωστή λειτουργία του να συσταθεί άμεσα κάποιος Φορέας Διαχείρισης. Με την κατάλληλη θεσμοθέτηση και προσεκτική στελέχωση, ο Κήπος θα μπορεί να προσφέρει στην επιστήμη αλλά και στο κοινωνικό σύνολο πολύ περισσότερα από μια απλή περιήγηση και γνωριμία με τα φυτά.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας παρακαλέσουμε να κάνετε τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί πλήρης αξιοποίησή του από τη χιακή και ελληνική κοινωνία.
Με δεδομένο τη στήριξή σας στην πρότασή της Παιδαγωγικής Ομάδας μας αναμένουμε τις δικές  σας ενέργειες.
Η Υπεύθυνη του ΚΠΕ


                                                                                              Σταματουλάκη Αλεξάνδρα

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτέκι Μεταναστών: για το νομοσχέδιο σχετικά με τους μετανάστες
Επόμενο άρθροολομέλεια του ΣΥΡΙΖΑ Χίου στις 11/2 στη ΦΑΙΔΡΑ