Αρχική Απόψεις Aρθρα Μάρκος Σκούφαλος: απάντηση στην απεργία 10 ΦΛΕΒΑΡΗ

Μάρκος Σκούφαλος: απάντηση στην απεργία 10 ΦΛΕΒΑΡΗ

23

 AΠANTHΣΗ: 10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


Αυτοί που δίνουν 28 δισ. στους τραπεζίτες, αλλά χτες – και μάλιστα διά πρωθυπουργικού διαγγέλματος – ανακοίνωσαν «μηδενικές αυξήσεις» (!) στο δημόσιο τομέα, ζητούν από τους εργαζόμενους «συναίνεση»!


*


Αυτοί που στον προϋπολογισμό μείωσαν κατά 10% τα φορολογικά έσοδα από τις Ανώνυμες Εταιρείες, αλλά χτες – και μάλιστα διά πρωθυπουργικού διαγγέλματος – ανακοίνωσαν αύξηση του φόρου στα καύσιμα, ζητούν από τα λαϊκά νοικοκυριά «συμπαράταξη»!


*


Αυτοί που χρωστάνε 10 δισ. στα Ασφαλιστικά Ταμεία και όχι μόνο δεν τα δίνουν, αλλά μόλις χτες ανακοίνωσαν – και μάλιστα διά πρωθυπουργικού διαγγέλματος – αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ταμείων, ζητούν από τους εργάτες «συνεννόηση»!


*


Αυτοί που δηλώνουν ότι «δεν υπάρχει σάλιο» για τα επιδόματα των ανέργων, αλλά πριν μια βδομάδα ανακοίνωσαν επιδοτήσεις 4 δισ. υπέρ βιομηχάνων στο όνομα της ανεργίας (!), ζητούν από τους ανέργους «ομοψυχία»!


*


Αυτοί που κατάργησαν μέχρι και το συμβολικό φόρο του 1% επί των συγχωνεύσεων του εφοπλιστικού κεφαλαίου, αλλά χτες ανακοίνωσαν – και μάλιστα δια πρωθυπουργικου διαγγέλματος – την περικοπή των επιδομάτων, ζητούν από τον προλετάριο «συστράτευση»!


*


Αυτοί που μοιράζουν 10 δισ. από το ΕΣΠΑ στους «άπορους» καπιταλιστές, αλλά χτες – και μάλιστα διά πρωθυπουργικού διαγγέλματος – αποκάλεσαν τους εργαζόμενους «ρετιρέ» (!) ζητούν από τους «εύπορους» μισθωτούς «κατανόηση»!


*


Αυτοί που τα κάνουν πλακάκια με «εταίρους» και «φίλους» στην ΕΕ και μας έχουν δεμένους πισθάγκωνα στην ευρωζώνη των πολυεθνικών και των τοκογλύφων, ζητούν «ομοθυμία» από ένα λαό – υποζύγιο!


*


Η απάντηση είναι ένα ξερό «ΟΧΙ»!


Και συμπλήρωσή της αυτονόητη:


Αντίσταση, Ανυπακοή, Απειθαρχία, Αντεπίθεση, Ανατροπή!


10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Διαφήμιση