Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Χίου: Τοποθέτηση φαναριών, αρχή από του “Βαξάλη”

Δήμος Χίου: Τοποθέτηση φαναριών, αρχή από του “Βαξάλη”

15

 


Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών στην περιοχή Βαξάλη,  στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου που έχει αναλάβει ο Δήμος Χίου και αφορά στην εγκατάσταση φαναριών σε πέντε καίρια σημεία της πόλης. Η  πρώτη ημέρα των εργασιών περιέλαβε  τη δημιουργία εγκοπών ορισμένων σημείων της ασφάλτου με στόχο την τοποθέτηση κατάλληλων αγωγών μέσω των οποίων θα ενώνονται και θα «επικοινωνούν» οι στύλοι των σηματοδοτών, οι οποίοι και θα λειτουργούν με χρονοδιακόπτη.

Έτοιμα πριν από το Πάσχα


Αν και κατά την έναρξη των εργασιών τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών, ο κ. Καζάνας σε σχετική δήλωσή του είχε αναφέρει ότι «το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου», ωστόσο σήμερα, ένα μήνα μετά, η ολοκλήρωση φαίνεται να παίρνει παράταση καθώς, όπως τόνισε, «το χρονοδιάγραμμα δεν έχει κατατεθεί αλλά προβλέπουμε όλοι οι φωτεινοί σηματοδότες να έχουν τοποθετηθεί πριν από το Πάσχα».


Η τοποθέτηση των φωτεινών σηματοδοτών αφορά στα εξής σημεία της πόλης: Ο πρώτος στην οδό Αεροπόρου Ροδοκανάκη στην Γ’ πάροδο Βερίτη στον εσωτερικό δρόμο του Βαρβασίου, ο δεύτερος στην οδό Ρήμινη κοντά στα ΣΟΑ, ο τρίτος κοντά στο γεφύρι του ποταμού Παρθένη, ο τέταρτος στην είσοδο του Βαρβασίου ενώ ο πέμπτος στην περιοχή Βαξάλη.


 

της Αννας Πιτροπάκη, αναδημοσίευση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 18/2/2010 (dimokratiki.org)

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήμαρχοι Γρηγορείτε!- – κινδυνεύουμε να πληρώνουμε τα σκουπίδια- χρυσάφι!
Επόμενο άρθροΕκδήλωση στο ΟΜΗΡΕΙΟ με θέμα: Ομαλή μετάβαση των μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο στο Γυμνάσιο