Αρχική Νέα Τοπικά Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Χίο- Διαβούλευση για το ΕΣΠΑ

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Χίο- Διαβούλευση για το ΕΣΠΑ

5

 
Στο πλαίσιο της διαβούλευσης του προγράμματος ΕΣΠΑ, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει ημερίδα με τους φορείς της Χίου και την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου.
Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφία Θεολογίτου, θα παρουσιάσει σε όλους τους φορείς της Χίου, το πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΠΑ, καθώς και το πλαίσιο αναθεώρησης του προγράμματος στη βάση της «πράσινης ανάπτυξης».
Στην ημερίδα, που έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι φορείς της αυτοδιοίκησης, καθώς και όλοι οι αναπτυξιακοί φορείς της Χίου, όπου με την συνδρομή των υπηρεσιακών παραγόντων της διαχειριστικής αρχής, θα διεξαχθεί ένας γόνιμος διάλογος και θα κατατεθούν οι απόψεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να διαμορφωθεί η αναπτυξιακή πρόταση για τον Νομό της Χίου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στη Χίο, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφία Θεολογίτου, θα πραγματοποιήσει τεχνικές συσκέψεις με τον Νομάρχη Χίου και όλους τους Δημάρχους του Νομού, για την πορεία υλοποίησης των έργων του Γ΄ ΚΠΣ. Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης στο νησί, η κ. Θεολογίτου, θα συναντηθεί με αναπτυξιακούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλους: για τις δηλώσεις Δημάρχου σχετικά με Λωβοκομείο
Επόμενο άρθροΠεριφερ. Ομοσπ. ΑΜΕΑ: στη Σάμο είδε τα… χειρότερα- διημερίδες σε όλα τα νησιά