Αρχική Νέα Οικονομία INTERAMERICAN: Βράβευση του Γραφείου Πωλήσεων Χίου στη Γιορτή των Αστεριών

INTERAMERICAN: Βράβευση του Γραφείου Πωλήσεων Χίου στη Γιορτή των Αστεριών

55

 

Οι πρώτοι των πρώτων της INTERAMERICAN για το 2009 έλαμψαν στις 11 Φεβρουαρίου και φωταγώγησαν με τις επιτυχίες τους την εορταστική βραδιά που οργάνωσε η INTERAMERICAN για το Δίκτυο Agency στο κινηματοθέατρο “Rex” στην Αθήνα.

Ανάμεσα τους ήταν και οι άνθρωποι του Γραφείου Πωλήσεων της Εταιρείας στη Χίο. Ο Συντονιστής του Γραφείου Μαρίνος Μπαχάς, που ήταν πρώτος στην πανελλαδική κατάταξη των Γραφείων εκτός Αττικής σε νέα παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής, Υγείας και Ομαδικών και οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Σταρούλα Επιτροπάκη, πρώτη πανελλαδικά και Ελευθερία Αρακά, τρίτη, ομοίως στη νέα παραγωγή Ζωής, Υγείας και Ομαδικών, κέρδισαν την αναγνώριση της προσπάθειάς τους και της υπεύθυνης και αποτελεσματικής δουλειάς που κάνουν εδώ και χρόνια στο νησί.
Είναι γεγονός ότι το Γραφείο Πωλήσεων της INTERAMERICAN στη Χίο χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και έχει δημιουργήσει σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

 


Τα Γραφεία Πωλήσεων του Δικτύου αποτέλεσαν την “αιχμή του δόρατος” στη διανομή προϊόντων και υπηρεσιών της INTERAMERICAN κατά την περασμένη χρονιά, στο πλαίσιο της σύγχρονης πολυκαναλικής πολιτικής της Εταιρείας.
Η INTERAMERICAN επενδύει στο tied-agency σύστημα αναπτύσσοντας ένα σύγχρονο και παραγωγικό μοντέλο λειτουργίας, ευθυγραμμισμένο με τον σταθερό επιχειρησιακό στόχο που είναι η κερδοφορία της Εταιρείας.

Η συμβολή των συνεργατών του Δικτύου Πωλήσεων στα πολύ καλά παραγωγικά αποτελέσματα του 2009, που σε νέα παραγωγή σε Ζωή, Υγεία και Ομαδικές ασφαλίσεις έφθασαν τα 61,03 εκατ. ευρώ και σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλίσεων τα 217,35 εκατ., ήταν καθοριστική, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την προώθηση του καινοτόμου επενδυτικού προϊόντος Capital.

 

Ακολουθώντας μια σταθερά αυξητική πορεία στην παραγωγή της, που από το 2005 έως το 2009 σημείωσε αύξηση κατά 31,4%, η INTERAMERICAN έκλεισε την περυσινή χρονιά με συνολικά μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα 529,45 εκατ. ευρώ, επιτυγχάνοντας αύξηση κατά 8,6% έναντι του 2008. Παράλληλα η Εταιρεία διατήρησε την κερδοφόρα πορεία της τελευταίας πενταετίας σε επαναλαμβανόμενα κέρδη και την ηγετική θέση της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Από το Γραφείο Τύπου
του Ομίλου INTERAMERICAN
(Τηλ. 210 – 9461554)                                                26 Φεβρουαρίου 2010


Λεζάντες Φωτογραφιών:
1. Ο Μ. Μπαχάς με τον Γεν. Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing του Ομίλου INTERAMERICAN Γ. Μαυρέλη.
2. Η Στ. Επιτροπάκη εν μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου INTERAMERICAN Γ. Κώτσαλου και του Γεν. Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing του Ομίλου INTERAMERICAN Γ. Μαυρέλη.
3. Η Έλ. Αρακά με τον Γεν. Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing του Ομίλου INTERAMERICAN Γ. Μαυρέλη.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚ. Μουσουρούλης: σχετικά με το υπό κατάθεση νομοσχέδιο «Ίδρυση Πράσινου Ταμείου».
Επόμενο άρθροFOCUS STUDIO: Έμπνευση και Τεχνολογία για τον Ήχο και την Εικόνα!