Αρχική Νέα Τοπικά Το “Μπεντέμι” για το Κάστρο Χίου: η τελευταία ευκαιρία

Το “Μπεντέμι” για το Κάστρο Χίου: η τελευταία ευκαιρία

8

  Maria Danti έστειλε μήνυμα στα μέλη της ομάδας στο facebook 
ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ: ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

 

 Φίλοι μας και φίλοι του Κάστρου.
Σήμερα στη Νομαρχία έγινε ημερίδα από την Διαχειριστική Αρχή για την αναθεώρηση του ΕΣΠΑ – διαβούλευση με όλους τους Τοπικούς Φορείς.
Με απλά λόγια γιατί δεν ξέρω να τα λέω και πολύ σύνθετα όπως τα λένε πολοί για να κάνουν εντύπωση, σήμερα κατέθεταν τις προτάσεις τους οι φορείς,,τα σωματεία και οι σύλλογοι, για το ΕΣΠΑ, δηλαδή την χρηματοδότηση για έργα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με τα λύπης μου είδα ότι, ενώ είχαν καλέσει τους πιο άσχετους συλλόγους, δεν είχαν καλέσει το σύλλογό μας. Η δικαιολογία που είπαν όταν τους ρώτησα, ήταν ότι δεν ήξεραν που να στείλουν την πρόσκληση.
Και ενώ όπου απευθυνόμουν για να γίνουν έργα μέσα στο Κάστρο και η Αρχαιολογία και ο Δήμος Χίου μου έλεγε ότι περιμένουμε να ανοίξει το ΕΣΠΑ, τώρα άκουσα ότι το Κάστρο το έχουν βγάλει έξω και συζητούν εκ νέου προτάσεις.
Φίλοι μας αυτή είναι η τελευταία μας ελπίδα για να φτιαχτεί το ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ γιατί αυτό θα είναι και το τελευταίο πακέτο χρηματοδότησης.
Κάνω έκληση σε όλους τους Φίλους του Κάστρου πιέστε όποιον γνωρίζετε που μπορεί να βοηθήσει, πιέστε να συγκεντρωθεί ο σύλλογός μας να ετοιμάσουμε και να στείλουμε πρόταση, (εγώ επικοινώνησα με τον Πρόεδρο και μου είπε ότι θα το κανονίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα) όμως σας παρακαλώ πιέστε και εσείς.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚ. Μουσουρούλης: σχετικά με το υπό κατάθεση νομοσχέδιο «Ίδρυση Πράσινου Ταμείου».
Επόμενο άρθροFOCUS STUDIO: Έμπνευση και Τεχνολογία για τον Ήχο και την Εικόνα!