Αρχική Green Life Διαδρομές Συμμετοχή της Ν.Α. Χίου – Ν.Ε.Τ.Π. στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT στo...

Συμμετοχή της Ν.Α. Χίου – Ν.Ε.Τ.Π. στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT στo Μιλάνο, Ιταλίας

13

 

 

Η Ν.Α Χίου – Ν.Ε.Τ.Π  συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ  2010 στo Μιλάνο, Ιταλίας, 18 – 21 Φεβρουαρίου 2010,  στην οποία έλαβαν μέρος 150 χώρες, με 5000 συμμετοχές, εκ των οποίων 35 ελληνικές.


 

 

 Την έκθεση επισκέφθηκαν 150.000 άτομα, εκ των οποίων  πολλοί δημοσιογράφοι, πράκτορες, tour operators. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εμπορικοί επισκέπτες παρουσίασαν αύξηση 6%.
Την Ν.Α Χίου εκπροσώπησε η προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού, κ.Ε Λυπαρή , το ξενοδοχείο « Αργέντικο » ο διευθυντής κ. Φωκάς, το πρακτορείο Ionia Touristiki, o κ. Mιχαλάκης και την Ένωση Ξενοδόχων, η κα. Αντ. Μαϊστράλη.

Το περίπτερό της Ν.Α Χίου – ΝΕΠΤ επισκέφθηκαν η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Άντζελα Γκερέκου, ο εμπορικός ακόλουθος του ελληνικού προξενείου του Μιλάνου, κ. Στάντζος, ο κ. Μπίτζιος από την MTC,  η εταιρεία επικοινωνίας και δημοσιογραφίας ΝΒΜ media, δημοσιογράφοι, πράκτορες και toυr operatos. H χιώτικη αντιπροσωπεία έμεινε ικανοποιημένη από τις προτάσεις συνεργασίας και προβολής.
 
Ευγενικοί χορηγοί της συμμετοχής μας ήταν  το Εμπορικό Επιμελητήριο Χίου, η Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων, η Ένωση Ξενοδόχων, η ποτοποιία ΑΠΑΛΛΑΡΙΝΑ και ΨΥΧΗ, η Ένωση Μαστιχοπαραγώγων Χίου,  η βιοτεχνία ΑΝΕΜΟΣ, τα γλυκά ΚΟΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ και η εταιρία καλλυντικών MASTIC SPA. Χορηγοί φιλοξενίας δημοσιογράφων τα ξενοδοχεία : Ερύθα, Ιάσων και Εμπορειός.Από το Γραφείο Τύπου και Ειδικών Συμβούλων Ν.Α. Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαραίτηση Πρύτανη Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Τρούμπη
Επόμενο άρθροΤο νέο φωτογραφικό λεύκωμα του Στρατή Βογιατζή “Εσωτερικός Κόσμος- Μαστιχοχώρια”