Αρχική Νέα Τοπικά Ενταξη του έργου του Νοσοκομείου στο ΕΣΠΑ

Ενταξη του έργου του Νοσοκομείου στο ΕΣΠΑ

9

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε απόφαση της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφίας Θεολογίτου, υπεγράφη η ένταξη του έργου «Κατασκευή νέου κτιρίου και εκσυγχρονισμός υφιστάμενης κτιριακής υποδομής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου Σκυλίτσειο», στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το ΕΣΠΑ, προϋπολογισμού 8.561.577 ευρώ.
Το έργο αυτό αποτελεί συνέχεια από το ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου 2000-2006 και με την ένταξη αυτή εξασφαλίζεται η ολοκλήρωση ενός μεγάλου, για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας, έργου στη Χίο.


 

Σύμφωνα με δήλωση της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφίας Θεολογίτου «Με την ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο ΕΣΠΑ, εξασφαλίζεται απρόσκοπτα η ολοκλήρωση ενός, εξαιρετικά σημαντικού για το νησί της Χίου, έργου. Η νέα πτέρυγα που κατασκευάζεται, ο εκσυγχρονισμός της υφιστάμενης κτιριακής υποδομής του νοσοκομείου καθώς και η προμήθεια και εγκατάσταση του αναγκαίου ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, θα δημιουργήσουν ένα σύγχρονο νοσοκομείο, ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των κατοίκων του νησιού. Η ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού, με κύριο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες της Κυβέρνησης και μέλημα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου είναι να συνδράμει αποφασιστικά στην αναβάθμισή τους». 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝ.Ε.Λ.Ε. Χίου: Πρόσληψη εκπαιδευτικών – επιμορφωτών
Επόμενο άρθροΜήτσουρας Βασίλης- Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χίου: Οι θέσεις μου για την ΟΝΝΕΔ Χίου