Αρχική Green Life Υγεία- Διατροφή Σύλλογος καρκινοπαθών: σύσταση ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης

Σύλλογος καρκινοπαθών: σύσταση ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης

15

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου «ΕλπίΖω» σας ενημερώνει ότι προχωρά στη σύσταση ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης των καρκινοπαθών-μελών του και του οικογενειακού περιβάλλοντος τους. Αυτή η νέα προσπάθεια του συλλόγου προέκυψε κατόπιν αιτημάτων και αναγκών των μελών και ως τέτοια έχει πυρήνα της την εθελοντική προσφορά.
Με δεδομένο ότι η κοινωνική προσφορά στα μέλη του συλλόγου είναι από τους πρωταρχικούς στόχους του, έχει ήδη δημιουργηθεί μια μικρή αλυσίδα εθελοντών επαγγελματιών ψυχικής υγείας με στόχο τη συμβολή τους σε αυτό το νέο εγχείρημα του συλλόγου. Η ψυχική υποστήριξη καθίσταται νευραλγικής σημασίας παράγοντας ψυχικής ισορροπίας και προσωπικής ευημερίας. Θα θέλαμε λοιπόν να καλέσουμε όλους τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους, ψυχιάτρους, ιατρούς, νοσηλευτές, εργοθεραπευτές και διατροφολόγους,  που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία με καρκινοπαθείς να συνδράμουν εθελοντικά στο φιλόδοξο στόχο του συλλόγου μας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν, προσκομίζοντας το βιογραφικό τους, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Μυωτέρη Δημήτρη, στο 6948660484 ή την υπεύθυνη Ψυχολόγο των ομάδων ψυχολογικής υποστήριξης, Τσικουδή Μαρία στο 6973496344.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔεντροφύτευση από το ΣΕΣΝΟΧ
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη Τύπου στο Δήμο Χίου για “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ”