Αρχική Νέα Τοπικά Μικές Γιαννάρας: επιστολή προς Πρόεδρο Ν.Σ. και νομαρχιακούς συμβούλους

Μικές Γιαννάρας: επιστολή προς Πρόεδρο Ν.Σ. και νομαρχιακούς συμβούλους

8

 ΧΙΟΣ 22/3/10


ΠΡΟΣ:
Πρόεδρο Νομαρχιακού Συμβουλίου,
Νομαρχιακούς Συμβούλους
Κοιν: Νομάρχη Χιου, ΜΜΕΑγαπητοί Συνάδελφοι,
Το αρμόδιο Διοικητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή ενός Νομαρχιακού Συμβούλου που ζητούσε την απώλεια της αιρετής μου ιδιότητας, επειδή στο παρελθόν, όντας Νομαρχιακός Σύμβουλος η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου δεν εξαίρεσε τα Μέσα Ενημέρωσης της «Πατρίδας» από τις διαφημίσεις που περιοδικά και αναλογικά παραχωρεί.
Κάτι τέτοιο θα ήταν μεν κατάφωρη αδικία κατά ενός μέσου με εργαζόμενους όπως  και τα άλλα τοπικά αλλά προφανώς θα το επέλεγα εάν το γνώριζα και αν οι υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης είχαν επισημάνει την πιθανότητα παρατυπίας.
Την απόφαση του δικαστηρίου είμαι αποφασισμένος να προσβάλω στους επόμενους βαθμούς της Δικαιοσύνης. Και πάλι όμως, εάν και εφόσον τελεσιδικήσει, με δεδομένο ότι σε λίγους μήνες ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την παρούσα μορφή του κλείνει οριστικά, θα έχει απλώς και μόνο γνωμοδοτικό χαρακτήρα αφού στη συνέχεια, η όποια απόφαση, θα αξιολογηθεί διοικητικά.
Ολοκληρώνοντας την τρίτη θητεία μου στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση δηλώνω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι από όποια θέση μου αναλογεί, για τα συμφέροντα των συμπολιτών μας σε Χίο, Οινούσσες και Ψαρά.


Με εκτίμηση,
Μικές Γιαννάρας
Αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚ. Μουσουρούλης: Απαράδεκτη “απάντηση” για το Τμήμα Τουρισμού
Επόμενο άρθροΚλείσιμο δρόμου (22-24/3) από την 96 ΑΔΤΕ λόγω δοκιμαστικών παρελάσεων