Αρχική Νέα Αθλητικά Η ομάδα γυναικών του Α.Σ. ΑΙΓΕΑ ταξίδεψε στο Καρλόβασι της Σάμου

Η ομάδα γυναικών του Α.Σ. ΑΙΓΕΑ ταξίδεψε στο Καρλόβασι της Σάμου

26


 Το Σαββάτο και την Κυριακή 20 και 21 Μαρτίου 2010 η ομάδα γυναικών του Α.Σ. ΑΙΓΕΑ ταξίδεψε στο Καρλόβασι της Σάμου , προσκεκλημένη από την γυναικεία ομάδα Α.Ε.Καρλόβασου.

Το Σαββάτο στις 19.30 το βράδυ έγινε ο αγώνας μεταξύ των 2 ομάδων, περουσία 150 φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας και ο Α.Σ. ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ νίκησε με 29-50 την ΑΕΚ πραγματοποιώντας ικανοποιητική εμφάνιση.Να σημειωθεί ότι ο Αιγέας συμμετείχε στον αγώνα με 4 γυναίκες και 8 παγκορασίδες. Οι εμπειρίες για τις «μικρές» του σωματείου ήταν σημαντικές, καθώς οι περισσότερες από αυτές έπαιζαν για πρώτη φορά εκτός Χίου.

 Η σύνθεση του ΑΙΓΕΑ: (Γιασεμής Κ.) Μαρκάκη 2, Σερέπα 19 (2), Παγούδη, Αγγελίδη Δ, Ντούλη 2, Ροδάκη 2, Καρούση 12, Κιρκινέζη, Αγιασμάτη, Στείρου 2, Τριανταφυλλάκη Β 2, Μπατή 8


 Μετά το τέλος του αγώνα, η ΑΕΚ παρέθεσε δείπνο σε όλα τα μέλη της αποστολής του ΑΙΓΕΑ, την οποία συνόδεψαν ο πρόεδρος Νίκος Ντούλης, και τα μέλη του ΔΣ : Μαρία Μίτση, Παντελής Κρομμύδας και Μαρία Κολάκη.


Μετά το Πάσχα περιμένουμε την ομάδα Α.Ε.Καρλόβασου για αγώνες στη Χίο.


 Το ταξίδι αυτό, για μια νεοσύστατη ομάδα μόλις 6 μηνών, ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία και δείχνει την διάθεση των ανθρώπων του ΑΙΓΕΑ ανεξάρτητα από αποτελέσματα και διακρίσεις, να δώσουν τη δυνατότητα σε νέες αλλά και μεγαλύτερες αθλήτριες να βελτιωθούν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.


 Με τιμή


Ο Πρόεδρος του ΔΣ του «ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ»


Νίκος Κ Ντούλης

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕλπίδα Τσουρή: Μήνυμα για την 25η Μαρτίου
Επόμενο άρθροΠολίτες Ομηρούπολης: κάλεσμα για την ώρα της Γης