Αρχική Νέα Τοπικά Συνταξιούχοι Ναυτικοί: διαμαρτυρία για να μην κλείσει η Εμπορική στο Βροντάδο

Συνταξιούχοι Ναυτικοί: διαμαρτυρία για να μην κλείσει η Εμπορική στο Βροντάδο

7

   

 

Με κινητοποίηση έξω από το υποκατάστημα της εμπορικής Τράπεζας και συμβολικό κλείσιμο του δρόμου για 10 λεπτά οι συνταξιούχοι ναυτικοί του Βροντάδου εξέφρασαν το αίτημά τους να παραμείνει ανοικτό το υποκατάστημα.
   Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος Ομηρούπολης Γιάννης Μαλαφής που τόνισε το δίκαιο αίτημα των συνταξιούχων ναυτικών και όχι μόνο οι οποίοι λαμβάνουν τις συντάξεις τους μέσω της συγκεκριμένης τράπεζας.
  

Πάντως το μήνυμα θα ήταν ακόμα πιο δυνατό προς τη διοίκηση της τράπεζας αν οι συνταξιούχοι αποφάσιζαν να ΜΗΝ έχουν καμία συναλλαγή με την τράπεζα όση ώρα πραγματοποιούταν η κινητοποίηση. Αντί να γίνει όμως κάτι τέτοιο είχε σχηματιστεί και «ουρά» στην είσοδο του υποκαταστήματος μέχρι και τα ταμεία, μιας και πολλοί ήταν αυτό/ι που είπαν να πάρουν τη σύνταξή τους και μετά να συμμετέχουν και στην κινητοποίηση!
   Ευτυχώς που  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας δεν έδωσε την άδεια να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και οι μαθητές (άλλο αν σε μια κινητοποίηση δεν λαμβάνεις άδεια…). Οι μαθητές πάντως λίγο μετά μοίρασαν έντυπο υλικό στους διερχόμενους οδηγούς στα πλαίσια καμπάνιας για την ασφαλή οδήγηση!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒασίλης Αγιαννίδης: το μνημείο της… ανορθογραφίας ανεγέρθη στο Φρούριο!
Επόμενο άρθροΜια ώρα μπροστά από τις 28/3