Αρχική Νέα Τοπικά ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ»: Αναστάσιμες ευχές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ»: Αναστάσιμες ευχές

28

 Αγαπητοί συμπατριώτες, αγαπητοί φίλοι
«Αναβαίνοντες εις Ιεροσόλυμα» μαζί με τον Ναζωραίο βιώνουμε ήδη τις λυτρωτικές  ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, προσεγγίζομε το Θείο Πάθος, προσκυνούμε τον Σταυρό, θρηνούμε την Ταφή και προσμένομε τη μία των Σαββάτων, τη βασιλίδα των Ημερών, το Πάσχα.
Αναζητούμε μέσα από τις μεγάλες αυτές ημέρες της Ορθοδοξίας να σημάνει και για μας χαρμόσυνα το σήμαντρο της χωριεκκλησιάς του Αγίου Νικολάου και να στείλει το μήνυμα της αγάπης σ’ όλο τον κόσμο. Με τις παραδόσεις και την Εκκλησία μας, με την ιστορία, τις αρετές και το δυναμισμό, που δεν έλειψε ποτέ από την εθνική μας πορεία, ας γιορτάσουμε ένα καινό Πάσχα, ας πορευθούμε σε μια νέα αρχή, σε μια νέα ζωή, σε μια νέα κτίση.
Ευχόμαστε ολόψυχα, όπου κι αν βρεθούμε την Μεγάλη Εβδομάδα και τη Λαμπρή να αντλήσουμε δύναμη και κουράγιο από το «Χριστός ?νέστη», από τα πλούσια και βαθειά ριζωμένα στην παράδοσή μας πασχαλινά έθιμα, από μια πανήγυρη, που τα μηνύματά της θα γεμίσουν με φως κι ελπίδα τη ζωή μας.
Στους ναυτικούς, τους ξενιτεμένους και τους συμπατριώτες μας όπου γης ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα, καλή αντάμωση στην πατρική γη και στον τόπο μας μια αληθινή Ανάσταση.


Ο Πρόεδρος Γεώργιος Σ. Δανιήλ
και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΟ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήλωση Π. Λαμπρινούδη για “Καλλικράτη” με αφορμή ραδιοφωνικές δηλώσεις Αντ. Κοτσακά
Επόμενο άρθρο2η Απριλίου: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ