Αρχική Νέα Τοπικά Μικές Γιαννάρας: Σχετικά με την προσφυγή του κ. Μισετζή στη Δικαιοσύνη

Μικές Γιαννάρας: Σχετικά με την προσφυγή του κ. Μισετζή στη Δικαιοσύνη

9

 Χίος 26 /03/2010
Προς ΜΜΕ


Σχετικά με την προσφυγή του κ. Μισετζή στη Δικαιοσύνη, τις επιστολές και τις δηλώσεις του σημειώνω τα εξής:
Όταν ακόμα ήταν Πρόεδρος στον «Ευοδο» επικοινώνησε με την «Πατρίδα» και ζήτησε συνεργασία με τον Νομαρχιακό Οργανισμό, γεγονός που σαφώς καταδεικνύει την αποδεκτή από τον ίδιο και  απολύτως φυσιολογική ¨συναλλαγή¨ (γιατί τη λέξη αυτή χρησιμοποιεί συνεχώς με υπονοούμενα).
Πρέπει δε να τονίσω ότι ένα Μέσο Ενημέρωσης δεν μπορεί να αρνηθεί διαφημιστική καταχώρηση.
Ένα χρόνο αργότερα και όταν η συνεργασία του με τον κ.Νομάρχη είχε διαρραγεί, φωτοτύπησε τα τιμολόγια για τις υπηρεσίες που ο ίδιος ζήτησε , για να προσφύγει στα Δικαστήρια.
Πριν στραφεί εναντίον μου, με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και επιστολή που μου έστειλε ,  απειλούσε ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη αν δεν πάρω μέρος σε συνεδρίαση της Επιτροπής του Άρθρου 18 στη Μυτιλήνη, (υπήρχε θέμα ένστασης δικής τους) όπου τελικά δεν παραβρέθηκα επειδή την ίδια ακριβώς μέρα της συνεδρίασης ήταν προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μετόχων της ΈΝΑ Χίου της οποίας τότε ήμουν πρόεδρος.
 Ο εν λόγω κύριος και τότε και τώρα , με δημοσιεύματα και δηλώσεις του ως  δήθεν αδιάφθορος και τιμητής , χρησιμοποιεί υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς , κατά πάντων.
 Άλλοι μπορεί να τον ανέχονται να τους αποκαλεί «διεφθαρμένους», «χαϊβάνια» ή ότι «βρίσκονται στα συμβούλια για να σηκώνουν το χέρι τους επειδή ο Νομάρχης έχει τον τρόπο να τους κρατά στο χέρι» , αλλά εγώ μέχρι που σκέπτομαι  να καταφύγω στη Δικαιοσύνη κάτι που δεν έπραξα ποτέ.
 Για τις αναφορές του στο  ΠΑΣΟΚ καλύτερα να σιωπά , γιατί μαζί με εμάς,  «χαίρεται» άθελα του και τον ίδιο ως παρατρεχάμενο – τουλάχιστον την προεκλογική περίοδο- της κ. Τσουρή.
Για το φαινόμενο τύπου  Μισετζή (εκτός από τον κ. Νομάρχη που τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο του και τώρα τον «λούζεται») μεγάλη ευθύνη φέρουν οι εκδότες κυρίως της «Αλήθειας» και του «Πολίτη» που δημοσιεύουν οτιδήποτε τους στέλνει. Και ας μην πουν ότι δεν μπορούν να στερήσουν το βήμα σε «διαφωνούντες»  ,γιατί γνωρίζουν καλά ότι και στο παρελθόν και επί Μπουμπάρη, Βαρκάρη, Μεννή, Καλουτά και τώρα επί Βρουλή και Λαμπρινούδη υπήρχαν και υπάρχουν ανεξάρτητοι σύμβουλοι (τώρα π.χ Ρισκάκης, Πατελίδας κ.α) αλλά κράτησαν και κρατούν σοβαρό επίπεδο αντιπαράθεσης και διαφωνίας.
Και αντί να βάλλουν στον τίτλο των  πρωτοσέλιδων τους «Έκπτωση ηθών» ξέροντας καλά ότι ο προσφεύγων χρησιμοποιεί στον πόλεμο κατά του Νομάρχη , άδικα έναν συνάδελφο τους, ελεύθερο επαγγελματία, κάτι που σεβάστηκαν όλες οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και αντιπολιτεύσεις από Νομαρχία Καλουτά μέχρι σήμερα ,  έγραψαν «έκπτωτος ο Γιαννάρας» , αφήνοντας τον επιδερμικό αναγνώστη να κάνει οποιουσδήποτε συνειρμούς.
Τέλος να υπογραμμίσω ότι η απόφαση του δικαστηρίου αναφέρεται σε ασυμβίβαστο Νομαρχιακού Συμβούλου και συναλλασσόμενου , και εφόσον τελεσιδικήσει , συνεκτιμάται από Υπουργείο Εσωτερικών και Περιφέρεια Β.ΑιγαιουΜε εκτίμηση
ΜΙΚΕΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ
Αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήλωση Π. Λαμπρινούδη για “Καλλικράτη” με αφορμή ραδιοφωνικές δηλώσεις Αντ. Κοτσακά
Επόμενο άρθρο2η Απριλίου: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ