Αρχική Νέα Τοπικά Ελ. Τσουρή: σοβαρές απορίες από την απάντηση του Νομάρχη (για επερχόμενες δημοτικές...

Ελ. Τσουρή: σοβαρές απορίες από την απάντηση του Νομάρχη (για επερχόμενες δημοτικές εκλογές)

8

 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ
Βουλευτής Νομού Χίου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Χίος, 12 Απριλίου 2010


Δελτίο τύπου


Σοβαρές απορίες δημιουργούνται με την απάντηση του Νομάρχη προς τη Βουλευτή Χίου. Υπενθυμίζουμε ότι η Βουλευτής Χίου, Ελπίδα Τσουρή, με πρόσφατη δήλωσή της, απλώς, επεσήμανε και επανέλαβε εγκύκλιο του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη,  για την τήρηση των κομματικών διαδικασιών.
Αυτή την υποχρέωση επέβαλε ο θεσμικός της ρόλος, επειδή, ακριβώς, είχε προηγηθεί προσπάθεια παράκαμψης, αμφισβήτησης ή προεξόφλησης των διαδικασιών αυτών, κάτι που ουδέποτε συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, από άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ,  και είναι θετικό το γεγονός ότι, έστω και τώρα, αποσαφηνίστηκε και από το Νομάρχη.


Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά και, πολύ περισσότερο, η σημερινή ηγεσία του έχει διαμηνύσει και εφαρμόζει στην πράξη την ορθή λειτουργία των θεσμών, τη διαφάνεια στο Δημόσιο βίο, τη διαβούλευση και την τήρηση συλλογικών διαδικασιών, σε όλα τα επίπεδα. Πρακτικές «άνωθεν» επιβολής τετελεσμένων και προσωπικών τακτικών νομής της εξουσίας δεν αφορούν το ΠΑΣΟΚ. Αυτά ακριβώς τα στοιχεία διαπνέουν το σχέδιο «Καλλικράτης», το οποίο θα κληθούν να υπερασπιστούν, στελέχη, μέλη και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, με τη στάση και την πράξη τους. Γι’ αυτές ακριβώς τις Αρχές, η τοπική κοινωνία γνωρίζει τις διαχρονικές προσπάθειες της βουλευτή Χίου, όπως γνωρίζει πολύ καλά τη στάση, την πράξη, τη διαδρομή και το ήθος του καθένα από όσους εμπλέκονται στα κοινά.


Η τοπική κοινωνία έχει και τον τελικό λόγο.


Από το γραφείο τύπου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση βιβλίου του Κ. Μουσουρούλη
Επόμενο άρθροΕκδήλωση στο ΦΟ Βροντάδου στη μνήμη του Αντωνίου Π. Στεφάνου