Αρχική Green Life Διαδρομές Συμμετοχή ΝΑΧ στην 4η Έκθεση «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός» στον ΟΛΠ

Συμμετοχή ΝΑΧ στην 4η Έκθεση «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός» στον ΟΛΠ

24

 Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου και ο Πολιτιστικός Οργανισμός της Ν.Α (Π.Ο.Ν.Α.Χ) θα λάβουν μέρος στην 4η Έκθεση «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός» που θα πραγματοποιηθεί στον Ο.Λ.Π. Πειραιά στις 16 – 17 και 18 Απριλίου.
Στα πλαίσια της Έκθεσης η Ν.Α και ο Π.Ο.Ν.Α.Χ σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δ. Ομηρούπολης θα οργανώσουν παράσταση Θεάτρου Σκιών        «Ο Καραγκιόζης Μαστιχοκαλλιεργητής» της Ομάδας Θεάτρου «Μπαχτσες Μπερντέ», το Σάββατο 17 Απριλίου στις 3 μ.μ στο χώρο Εκδηλώσεων της Έκθεσης.
Στο έργο που είναι βραβευμένο σε Πανελλήνιους Αγώνες Θεάτρου το σενάριο – την σκηνοθεσία – κίνηση φιγούρες και τις φωνές έχουν επιμεληθεί ο Σταύρος Σπυράκης και η Αλεξάνδρα Σταματουλάκη.
Στο περίπτερό μας μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν μέλη πολιτιστικών σωματείων του Νομού μας καθώς επίσης και να διαθέσουν φυλλάδια τους για διανομή και ενημέρωση του κοινού.
Η συμμετοχή μας στην Έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη και συνεργασία της Ο.Χ.Σ.Α και του Συλλόγου Πυργουσίων Αττικής.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Ν.Α Χίου.Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕορτασμός Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης
Επόμενο άρθροΕΥΠΛΟΙΑ- 25o Τεύχος, Απρίλης 2010