Αρχική Απόψεις Aρθρα Πάσχα του ΣΦΟ στην Αιγνούσα

Πάσχα του ΣΦΟ στην Αιγνούσα

37

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάσχα του ΣΦΟ στην Αιγνούσα
Πάσχα στο ολάνθιστο πετροκάραβο του Αιγαίου, κοντά στους κατοίκους της ανοιξιάτικης Αιγνούσας, πέρασαν ο Πρόεδρος του ΣΦΟ κ. Γεώργιος Δανιήλ μαζί με αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. επισκέφθηκαν τους συμπατριώτες, που υποστηρίζονται από τα προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι» και από τα επιδόματα του ΣΦΟ και αντάλλαξαν ευχές με τους γέροντες, ασθενείς και ανθρώπους, που ζουν μόνοι στο νησί. Μοίρασαν τσουρέκια σε ηλικιωμένους καθώς και στις Υπηρεσίες και φορείς της Αιγνούσας. Επίσης χορήγησαν χρηματικά δώρα σε απόρους με την οικονομική συνδρομή της εταιρείας DORIAN HELLAS και του κ. Γιάννη και Νίνης Λυγνού.
Την Μεγάλη Πέμπτη βρέθηκαν κοντά στα στρατευμένα παιδιά του νησιού μαζί με τον Ταξίαρχο κ. Πανόπουλο και τον Δήμαρχο Οινουσσών κ. Αγγελάκο και πρόσφεραν πασχαλινά τσουρέκια.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΣΦΟ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ταμείου Ευπραγίας Οινουσσών κ. Μιχάλη Ι. Μονιό, που επισκέφθηκε για Πάσχα το νησί και να συντονίσουν την κοινή δράση των σωματείων. Επίσης, δεν παρέλειψε να εξετάσει την πορεία των διαφόρων θεμάτων του Συλλόγου (επισκευές κτιρίων, κατάσταση ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ, ξενοδοχείου κλπ) καθώς και να ενημερωθεί για θέματα των εκπαιδευτηρίων.


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕορτασμός Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης
Επόμενο άρθροΕΥΠΛΟΙΑ- 25o Τεύχος, Απρίλης 2010