Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ: συνιστά αυτοσυγκράτηση υποψηφίων για Δημοτικές εκλογές

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ: συνιστά αυτοσυγκράτηση υποψηφίων για Δημοτικές εκλογές

8

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αναμφίβολα το πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ αποτελεί μια μεγάλη θεσμική αλλαγή για τη Χώρα, που πέρα από τα θεσμικά, αυτοδιοικητικά και κοινωνικά του χαρακτηριστικά, έχει και μείζονα εθνικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε αυτή η προσπάθεια να θεωρείται εθνικό εγχείρημα, που το έχουμε κατακτήσει όλοι μαζί. Για το λόγο αυτό, η όλη προσπάθεια αντιμετωπίζεται από το κόμμα μας με την δέουσα προσοχή, χωρίς βιασύνες σε μια συντεταγμένη και ιεραρχημένη διαδικασία, που θέτει τις σωστές προτεραιότητες. Και η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να θέσουμε τις σωστές βάσεις για να φτιάξουμε ένα στέρεο, θεσμικό και άρα αναπτυξιακό και δημοκρατικό οικοδόμημα.


Στο πλαίσιο αυτό, οι οποιεσδήποτε δηλώσεις στελεχών του κινήματος, που στόχο έχουν να ανακοινώσουν τυχόν υποψηφιότητες, να προεξοφλήσουν τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων του κόμματος ή να υποκαταστήσουν αυτά,  μόνο σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες υποκρύπτουν και μάλλον κακό κάνουν στους εαυτούς τους επιχειρώντας να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, καθώς και να προλάβουν τις καταστατικά προβλεπόμενες διαδικασίες για την επιλογή των υποψηφίων, που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ. Οι βιαστικοί καλό είναι να περιμένουν. Η αγωνία τους είναι κατανοητή, αλλά η ψυχραιμία και η ωριμότητα αποτελούν καθοριστικές αρετές την περίοδο αυτή. Διαφορετικά θέτουν το εαυτό τους σε δυσμενή θέση, σύμφωνα και με τη σχετική εγκύκλιο του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και κάνουν κακό στο κίνημα.


Στο ΠΑΣΟΚ και οι διαδικασίες, που αφορούν την υποστήριξη υποψηφίων υπάρχουν και τα αρμόδια όργανα για να τις εφαρμόσουν. Καθορίζονται ρητά στο καταστατικό του και δεν χρειάζεται να υποκατασταθούν από κανένα. Αυτό, που χρειάζεται είναι τα μέλη του Κινήματος και ιδίως τα μέλη των οργάνων να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να απέχουν από οποιεσδήποτε βιαστικές κινήσεις.


Οι σχετικές διαδικασίες με τις οποίες θα αποφασισθεί η υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ σε αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς και υποψηφίους, όταν ανακοινωθούν, ΜΕΤΑ την ψήφιση του νέου νόμου, θα είναι και συντεταγμένες και καταστατικά νόμιμες  και προς το συμφέρον του τόπου και των πολιτών


ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ


Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΗΛΙΑΣ ΚΛΕΙΣΣΑΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Boρείου Αιγαίου: Ημερίδα για ασφαλές διαδίκτυο
Επόμενο άρθροΚαλλιμασιά: πανηγυρίζει το Ιερό Παράβημα του Αγίου Μακαρίου Κορίνθου