Αρχική Νέα Τοπικά Εξασφάλιση κονδυλίων για “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” μέχρι Απρίλη

Εξασφάλιση κονδυλίων για “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” μέχρι Απρίλη

8

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφίας Θεολογίτου, αυξήθηκε ο προϋπολογισμός των δομών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», κατά 1.426.597 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι δαπάνες που αφορούν τη λειτουργία των δομών αυτών (λειτουργικές δαπάνες, μισθοί, δώρα κλπ), από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως στις 30 Απριλίου 2010.

Η αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έγινε με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Σταύρου Αρναουτάκη.
Σύμφωνα με την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Σοφία Θεολογίτου «Μέσα στους πρωταρχικούς στόχους μας εντάσσεται και η ενίσχυση των κοινωνικών δομών στα νησιά της Περιφέρειας μας.

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι ένα σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας καθώς παρέχει συστηματική και οργανωμένη πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα στα ηλικιωμένα άτομα και άτομα με ειδικές ανάγκες και γενικά στους πολίτες των νησιών μας που χρειάζονται την υποστήριξη μας. Επιδιώκουμε η προσφορά μας προς τις συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες να είναι συνεχής και αδιάλειπτη».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη τύπου του Κοσμήτορα Πανεπιστημίου Αιγαίου Ι. Καρκαζή για το πανεπιστημιακό άσυλο
Επόμενο άρθροΠανηγύρι Αι-Γιώργη Ελύντας.