Αρχική Νέα Τοπικά Ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή του Πολυδύναμου Ιατρείου Καρδαμύλων

Ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή του Πολυδύναμου Ιατρείου Καρδαμύλων

7

 “Το όνειρο για ένα σύγχρονο Πολυδύναμο Ιατρείο στη Β. Α. Χίο παίρνει «σάρκα και οστά»!”, τονίζει σε δελτίο τύπου ο Δήμος Καρδαμύλων, ευχαριστώντας παράλληλα το δωρητή Στυλιανό Χαλκιά.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

    

  

     Ένα ακόμα μεγάλο έργο έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται: το Πολυδύναμο Ιατρείο Καρδαμύλων, το οποίο θα συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της  Β. Α. Χίου.
     Το μεγαλόπνοο αυτό έργο είναι αποτέλεσμα  ενεργοποίησης από το Δήμο μας της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και συγκεκριμένα του κ. Στυλιανού Χαλκιά, ο οποίος είναι ο μεγάλος δωρητής. Ο Δήμος έχει αναλάβει τα  συνοδά έργα ( κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης κ. λ. π. ), τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εξασφαλιστεί η στελέχωση του με έναν επιμελητή παθολόγο, έναν παιδίατρο, δύο νοσηλεύτριες και έναν  επισκέπτη υγείας
     Στην δήλωση του ο Δήμαρχος Καρδαμύλων Ευάγγελος Μελιτζάνης ανέφερε «σε μια τόσο δύσκολη χρονική στιγμή για την χώρα μας, η συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας  αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Η συνεργασία, η συνεννόηση και ο συντονισμός  είναι το τρίπτυχο που ακολουθήσαμε και θα συνεχίσουμε  να ακολουθούμε αφού είναι η επιτυχημένη συνταγή που έχει σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση μεγάλων  έργων στην Β. Α Χίο τα τελευταία χρόνια.»  Κλείνοντας ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον δωρητή κ. Στυλιανό Χαλκιά.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιάννης Ξενάκης: αποχαιρετιστήρια επιστολή στο προσωπικό του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου
Επόμενο άρθροΠρόσκληση σε συνεδρίαση της Ν.Ε.Τ.Π., 28/4