Αρχική Νέα Τοπικά Κάλεσμα ΕΚ Χίου για την 1η του ΜΑΗ

Κάλεσμα ΕΚ Χίου για την 1η του ΜΑΗ

7

 Το Εργατικό Κέντρο Χίου ΚΑΛΕΙ όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους και νεολαίους σε καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς του 2010.
Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, την 1η Μάη θα απαντήσουμε δυναμικά, ενάντια στις σκληρές και άδικες πολιτικές που ενισχύουν την ύφεση και αναιρούν βασικά εργατικά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Οι πολιτικές που ακολουθούνται από την Ε.Ε. το Δ.Ν.Τ. και την κυβέρνηση ρίχνουν τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους και την κοινωνία και οδηγούν την χώρα σε νέα αδιέξοδα.


Όλοι οι εργαζόμενοι με τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μας ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
 • να μην πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι αλλά οι έχοντες και κατέχοντες.
• να ανακληθούν τα αντιλαϊκά μέτρα που μειώνουν κατακόρυφα τα εισοδήματά μας και μας φορτώνουν με νέα φορολογικά βάρη,
• να μην κατατεθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που μειώνει δραματικά τις συντάξεις και αυξάνει τα όρια ηλικίας, να στηριχτούν τα Ασφαλιστικά Ταμεία των εργαζομένων
• να κατοχυρωθούν οι εργασιακές σχέσεις.
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ με τους εργάτες όλου του κόσμου, με τους λαούς και τα κινήματα, που αγωνίζονται ενάντια στην βαρβαρότητα των αγορών.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! 
ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, όλοι στη συγκέντρωση το Σάββατο 1η ΜΑΗ στις 10:00πμ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟY

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟικολόγοι Πράσινοι: 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ- Παγκόσμια Μέρα Υγιεινής & Ασφάλειας στην εργασία
Επόμενο άρθροΒιβλιοπαρουσίαση Γ. Μακριδάκη στο Παγκράτι