Αρχική Νέα Τοπικά Συμμετοχή ΓΓ Περιφέρειας στη Διάσκεψης των Προέδρων Επιτροπών Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ

Συμμετοχή ΓΓ Περιφέρειας στη Διάσκεψης των Προέδρων Επιτροπών Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ

16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Σοφία Θεολογίτου, συμμετείχε στην 2η Συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων των Επιτροπών Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ), του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του Επιχειρησιακού  Προγράμματος Αλιείας,  που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, την Πέμπτη 6 Μαΐου στην Αθήνα.
Στη συνέχεια, η κα Θεολογίτου, θα συμμετείχε στο συνέδριο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ), ενώ αμέσως μετέβη στην Τήνο, όπου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις «Τήνια 2010», που τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

Οι εκδηλώσεις «Τήνια 2010», διοργανώνονται από τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου, το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας, τον Δήμο Εξωμβούργου, την κοινότητα Πανόρμου, το Επαρχείο Τήνο, την Αδελφότητα των Τηνίων εν Αθήναις και το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.