Αρχική Νέα Αθλητικά Ποδοσφαιρικές Ευχές από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Δ. Χίου

Ποδοσφαιρικές Ευχές από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Δ. Χίου

10

 Ποδοσφαιρικές ΕυχέςΆλλο ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα έλαβε τέλος και οφείλω να συγχαρώ όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που έλαβαν μέρος και έδειξαν το καλύτερό τους εαυτό.
Θερμά συγχαρητήρια στο πρωταθλητή της 2ης κατηγορίας Πύργο και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλαμωτής για τη πρωτόγνωρη επιτυχία της και την άνοδό της στη Δ΄ Εθνική.
Άφησα στο τέλος τη Καλαμωτή στην οποία εύχομαι και σίγουρα ευχόμαστε όλοι, μια καλή πορεία στο δύσκολο όμιλο που θα συμμετάσχει. Η ιστορία βέβαια θα έπρεπε να έχει διδάξει  όλους τους Χιώτες παράγοντες, ότι ο κάθε όμιλος είναι δύσκολος διότι έτσι τον κάνουμε εμείς, αφήνοντας τις ομάδες στη τύχη τους, αντί να σκύψουμε όλοι μαζί, πάνω σε κάθε ομάδα που εκπροσωπεί το νησί μας, αρκεί να το θέλει και η ίδια.
 Μέσα από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, θα πρότεινα στη Καλαμωτή να προϋπολογίσει τα πάγια έξοδά της, να καθορίσει τους στόχους της και να ζητήσει τη βοήθεια σε έμψυχο υλικό από τη Χίο. Το οποίο θα πρέπει να της δοθεί με ευχέρεια αντί να δαπανήσει ποσά για παίκτες μη Χιώτες και αμφιβόλου ποιότητας.
Πάνω στην ομάδα θα πρέπει να σκύψουν και οι πολιτικοί παράγοντες, ενισχύοντας οικονομικά. Υπενθυμίζω ότι η ομάδα πλέον δεν ανήκει μόνο στο Δήμο Μαστιχοχωρίων, αλλά στο νέο διευρυμένο Δήμο, με άλλες δυνατότητες χρηματοδότησης.
Εάν όλοι τελικώς σκύψουμε με τον τρόπο μας πάνω στην ομάδα έχουμε τη δυνατότητα να κάνει μια καλή πορεία και να μη χρησιμοποιούμε το «δύσκολος» όμιλος ως άλλοθι.
Τα αυξημένα κρούσματα βίας που είχαμε στα γήπεδά μας εφέτος, είναι κατακριτέα. Δεν θέλω να αναφερθώ που μπορεί να οφείλονται  ούτε να επιρρίψω ευθύνες, ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του, αλλά να τη κάνει πραγματικά, ώστε να αποφευχθούν την επόμενη σεζόν.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι στη Χίο για να πάμε καλά, σε όλους τους τομείς πρέπει να υπάρχει σύμπνοια, καλοπροαίρετος διάλογος και όχι μόνο στείρα κριτική και «εγώ».
Έχουμε μεγάλες δυνατότητες αλλά δεν θέλουμε; να τις δούμε.

Αμέντας Ισίδωρος
Αντ/μαρχος Χίου 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκδηλώσεις μνήμης της ΟΧΣΑ για τη σφαγή της Χίου
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χίου στους 23ους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics