Την ιδιαίτερη προσοχή των κυνηγών εφιστά η Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου με αφορμή την επικείμενη έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, στις περιοχές όπου υπάρχουν καλλιέργειες.
“… Η ΕΜΧ θα ήθελε να εφιστήσει την προσοχή των μελών του Κυνηγητικού Συλλόγου Χίου, στην προστασία των καλλιεργούμενων με μαστιχόδεντρα εκτάσεων στην Νότια Χίο.
Με σεβασμό στον κόπο, τον μόχθο των μαστιχοπαραγωγών και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η καλλιέργεια της μαστίχας για τους περισσότερους από αυτούς αποτελεί την κύρια και -σε πολλές περιπτώσεις- την αποκλειστική πηγή εισοδήματος, τα μέλη του Κυνηγητικού Συλλόγου θα πρέπει να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην προστασία των μαστιχοκαλλιεργειών αλλά και του προϊόντος της μαστίχας με κάθε δυνατό τρόπο”, καταλήγει η ανακοίνωση.






