Αρχική Νέα Τοπικά Κόπηκε κορδέλα και πρώτο φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Καρδαμύλων

Κόπηκε κορδέλα και πρώτο φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Καρδαμύλων

16

 

 

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου δημοτικού γηπέδου Καρδαμύλων πραγματοποιήθηκαν στις 17 Αυγούστου από  το Δήμαρχο Καρδαμύλων Ευάγγελο Μελιτζάνη και το Νομάρχη Χίου Πολύδωρο Λαμπρινούδη.

Οι εργασίες ανακατασκευής έγιναν στα πλαίσια προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Καρδαμύλων με την Ν. Α. Χ.

Πριν από την έναρξη της τελετής προηγήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «ΛΕΩΝ» και «ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

Ο Νομάρχης  στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του έργου τόνισε ότι μετά και τη δημοπράτηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Πυργί και τις Καρυές, ολοκληρώνεται η συνεργασία με τους Δήμους όπου μέσω προγραμματικών συμβάσεων ανακαινίσθησαν γήπεδα σ’ όλο το Νομό.

Ο Δήμαρχος  στον χαιρετισμό του ανέφερε:

«Επανειλημμένα έχουμε τονίσει ότι προτεραιότητα για εμάς αποτελούν τα παιδιά μας αφού αυτά είναι το μέλλον του τόπου μας και πρέπει να τους παρέχουμε τις ίδιες ευκαιρίες και τα ίδια μέσα που έχουν τα παιδιά  των άλλων πόλεων.          

Πέρσι ενώσαμε  τις δυνάμεις μας, η δημοτική αρχή με την ιδιωτική πρωτοβουλία  για τον τόπο μας και τα παιδιά μας, με τα αποτελέσματα να είναι θεαματικά. Ο καπετάν Λουκάς Κτιστάκης δώρισε στον Δήμο μας σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, στους αύλειους χώρους των σχολείων μας. Παράλληλα δημιουργήσαμε και ένα  δίκτυο σύγχρονων παιδότοπων για τους μικρούς μας φίλους.

Φέτος παραδίδουμε στα παιδιά μας ένα πλήρως ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο που υλοποιήθηκε μέσω προγραμματικής σύμβασης με την Ν. Α. Χ. Ενώ το Σάββατο 21/8 στις 18:30, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου  5Χ5 στο Τ. Δ. Βικίου.»

Στο τέλος τίμησε με πλακέτα τον κ. Ευάγγελο Παν. Φύκαρη για την στήριξη του στο Αθλητικό Σωματείο ‘Ποσειδών’, ενώ αθλητικό υλικό διανεμήθηκε από το Νομαρχιακό Αθλητικό Οργανισμό Χίου (ΝΑΟΧ), μετά το τέλος του φιλικού αγώνα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του ΑΡΙΟΥΣΙΟΥ στη ΝΕΤ
Επόμενο άρθροΜουσικές ιστορίες από τον Π. Καλαντζόπουλο στο CITRUS