Αρχική Νέα Τοπικά Φιλοζωϊκός Σύλλογος: στειρώσεις σκύλων

Φιλοζωϊκός Σύλλογος: στειρώσεις σκύλων

12

   ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17-12-2010

 Η ΛΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΥΛΙΑ) ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΕ

 

   Αφού γέννησε δύο φορές (ένα από τα κουτάβια της περιμένει ακόμα να υιοθετηθεί) η Λία στειρώθηκε και επέστρεψε υγιέστατη και ευτυχής στον χώρο από τον οποίο περισυλλέχθηκε, πίσω από τη Μητρόπολη, όπως προβλέπει ο Νόμος 3170/2003 περί Προστασίας των Ζώων.

  

Την ίδια εβδομάδα στειρώθηκαν άλλα δύο θηλυκά σκυλιά. Ένα στον Καρφά, η Κλειώ, και ένα στο Βροντάδο, η Μούζη (ή Ρόουζ, για τους ξένους). Και τα τρία σκυλιά είναι φιλικά και υγιέστατα. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου ευχαριστεί όσους συνέδραμαν οικονομικά για την επέμβαση καθώς και την Πόπη, την Ηλέκτρα και την Πώλα που ανέλαβαν τη μεταφορά των ζώων προς και από τον κτηνίατρο.

  

 

 

 

 

 

 

 

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στη στείρωση δύο ακόμα σκύλων (μία κοντής μελαχρινής που μένει πίσω από το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου και μίας άχαρης ψηλής που περιφέρεται στην πλατεία και τη βραδιά μνήμης στο Φώτη Αγγουλέ κοιμόταν έξω από το Ομήρειο) μπορούν να επικοινωνήσουν με το Φιλοζωικό Σύλλογο ή να απευθυνθούν στους κτηνιάτρους που διατηρούν ιατρεία στην πόλη.