Αρχική Νέα Τοπικά ΛΑΣ για τελετή ορκωμοσίας: το δίκιο θα κριθεί και πάλι στους δρόμους...

ΛΑΣ για τελετή ορκωμοσίας: το δίκιο θα κριθεί και πάλι στους δρόμους και στους αγώνες που έρχονται

19

 

Χάλασε τη σούπα και την ευωχία του Πασοκοκρατούμενου Δήμου Χίου με γαλάζιες ανταύγιες η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ κατά την τελετή ορκομωσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του συνδυασμού Μάρκος Σκούφαλος στην πολιτική του δήλωση ανέφερε τα πολιτικά χαρακτηριστικά του όρκου της παράταξης , η οποία πρωτίστως δεσμεύεται μόνο ενώπιον του λαού να υπηρετέι πιστά τα συμφέροντά του.

Τόνισε το νέο εγκλημα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με το πολυνομοσχέδιο , που αποτελεί όπως είπε άλλη μια ταφόπλακα στα συμφέροντα και  δικαιώματα των εργαζομένων της χώρας μας , αλλά και είναι προπομπός για το πώς θα λειτουργήσει ο νέος Δήμος στην εποχή του Καλλικράτη, αφού ο λαός θα κληθεί και πάλι να πληρώσει το μάραμαρο από την άδεια τσέπη του.

Σ’ αυτό το σημείο διάφοροι πρασινοφρουροί δημοτικοί ή τοπικοί σύμβουλοι και μη άρχισαν να φωνασκούν αρνούμενοι να ακούσουν την αλήθεια, χωμένοι μέχρι τις φτέρνες τους στο βούρκο της υποταγής και της υποτέλειας στα αφεντικά τους ντόπια και ξένα.

Απτόητος ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ Συσπείρωσης έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι το δίκιο θα κριθεί και πάλι στους δρόμους και στους αγώνες που έρχονται. Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σε αυτή την κατέυθυνση θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και απέξω υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των εργαζομένων του δήμου μας, αυτών φυσικά που θένε να σηκωθούν μα και να διεκδικήσουν, ασχέτως αν την ψήφισαν ή όχι.
Διαφήμιση