Αρχική Νέα Τοπικά Γιορτή των αστεριών, σήμερα και παραμονή Χριστουγέννων στην ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

Γιορτή των αστεριών, σήμερα και παραμονή Χριστουγέννων στην ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

35

 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Εμπορικό Σύλλογο, το Επιμελητήριο και την Ομοσπονδία ΕΒΕ στην Απλωταριά και στους πεζόδρομους της, ενόψει των εορτών.
Το πρόγραμμα για 23 & 24 Δεκεμβρίου είναι το εξής:

Πέμπτη 23/12  στις 6μ.μ, ο Διομήδης Τζιώτης  στο Πεζόδρομο της Δαμαλά στήνει για τους μικρούς μας φίλους εργαστήριο κεριών για να φτιάξουν τα παιδιά τα δικά τους κεριά.

Το βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ στις 6,30 το απόγευμα, παρουσιάζει παράσταση καραγκιόζη από τον Σταύρο Σπυράκη.

Εργαστήριο κατασκευών από MIND SCHOOL στον πεζόδρομο της Καλαμπόκα, τα παιδιά κατασκευάζουν μικρές γαλοπούλες για να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

 

Παρασκευή 24/12 από το πρωί στήνονται στην αγορά τραπέζια με γλυκίσματα προσφορά των ζαχαροπλαστείων και την βοήθεια του Σώματος Ελλήνων Οδηγών .

Χορευτικό Χριστουγεννιάτικο δρώμενο από τη σχολή Allegro΄΄τα ξωτικά των Χριστουγέννων ταξιδεύουν στην Απλωταριά και ζωντανεύουν τα πειραχτήρια αστεία καλικανζαράκια,τον μολυβένιο στρατιώτη και την μπαλαρίνα.

Στις  6μμ το γκρουπ των Λαζαράκου Παναγιώτη στο σαξόφωνο, του Ξύδα Δημήτρη στο μπάσο και του Σαλιάρη Δημήτρη στα ντράμς, παρουσιάζουν διασκευασμένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε swing, στον πεζόδρομο  στην είσοδο της Απλωταριάς.

Η κεραμίστρια Πηνελόπη Μπαρούτση δείχνει στα παιδιά( και όχι μόνο),την κατασκευή Χριστουγεννιάτικων στολιδιών από πηλό,στο χώρο του βιβλιοπωλείου ΠΥΞΙΔΑ στις 12μ.μ.