Στις 9 Ιανουαρίου 2011, στις 6:30 μμ, στο χώρο του καφέ στο Citrus, οι “Ορειβάτες Της Πεδιάδας” παρουσιάζουν μία θεατρική παράσταση με τίτλο “Ένα νυχτερινό παραμύθι“.
Από τις 9 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή για δύο μήνες, στον Κάμπο της Χίου, η Φένια και η Μίτσυ θα ζωντανεύουν ιστορίες μέσα από τους πίνακες του ζωγράφου PAUL KLEE, για παιδιά κάθε ηλικίας.
Παίζουν η ηθοποιός – θεατρολόγος Φένια Μάγιου και η μουσικός – μουσικοπαιδαγωγός Μίτσυ Ακογιούνογλου.
Το κείμενο βασίστηκε σε μία ιδέα της Φίλιας Δενδρινού και του Pinin Capri και το έγραψαν η Μίτσυ, ο Έβης, η Φένια και ο Νίκος.
Τα σκηνικά είναι του Έβη Χρήστου, η εμψύχωση του Νίκου Ιωάννου και η τεχνική υποστήριξη είναι χορηγία του FOCUS STUDIO.
Η είσοδος είναι 7 ευρώ για κάθε παιδί με τον συνοδό του και επειδή ο χώρος είναι μικρός, μπορείτε να καλείτε για κράτηση θέσεως στο Citrus, 22710 31513.