Αρχική Νέα Τοπικά Αποσύρθηκε η διάταξη για τις Δικηγορικές Εταιρείες- δήλωση Σ. Τσούρου

Αποσύρθηκε η διάταξη για τις Δικηγορικές Εταιρείες- δήλωση Σ. Τσούρου

12

“Ο σημερινός ελιγμός του Υπουργείου Οικονομικών να αποσύρει τη διάταξη του νομοσχεδίου της “απελευθέρωσης” περί ίδρυσης δικηγορικής εταιρείας από μέλη διαφορετικών Δικηγορικών Συλλόγων και ουσιαστικά τη δημιουργία παραρτημάτων-πολυκαταστημάτων, αποτελεί τεράστια νίκη των περιφερειακών Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Οι πολύμηνες αποχές και οι οικονομικές θυσίες που υπέστησαν οι ανεξάρτητοι Δικηγόροι απέδειξαν ότι μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα: Η ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
Ταυτόχρονα, η εξέλιξη αυτή αποτελεί και συντριπτική ήττα των συνδικαλιστών που ξεπούλησαν τους συναδέλφους τους και την ψυχή τους, προωθώντας τα συμφέροντα των μεγάλων δικηγορικών εταιρειών! Σήμερα αποδεικνύεται πόσα θα μπορούσαμε να είχαμε επιτύχει εάν αγωνιζόμασταν ενωμένοι…
Θεωρούμε ότι η εξέλιξη αυτή θα αποβεί και σε όφελος του πολίτη: Ο Δικηγόρος πρέπει να είναι ανεξάρτητος και αδέσμευτος και όχι υπάλληλος των μεγάλων συμφερόντων και του κεφαλαίου”, τονίζει σε δήλωσή του ο νυν και υποψήφιος εκ νέου πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου Σιδερής Τσούρος.
 
Διαφήμιση