Αρχική Νέα Τοπικά ΠΡΟΣΟΧΗ: Δήθεν ανάπηροι ζητούν χρήματα για ανύπαρκτους συλλόγους

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δήθεν ανάπηροι ζητούν χρήματα για ανύπαρκτους συλλόγους

12

 

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, πληροφορεί τους Χιώτες συμπολίτες μας ότι άτομα φερόμενα ως μέλη συλλόγου ατόμων με αναπηρία περιφέρονται και πάλι στις γειτονιές της πόλης ζητώντας οικονομική ενίσχυση και πωλώντας εικόνες ή άλλα αντικείμενα. Σε σχετικές δε ερωτήσεις πολιτών ποιο σύλλογο εκπροσωπούν, αναφέρουν ότι είναι από τον «Πανελλήνιο Σύλλογο ΑμεΑ» ή από τον «Αγγελιαφόρο του μηνύματος των ΑμεΑ».

Ο Σύλλογος μας ενημερώνει και πάλι ότι ουδεμία σχέση έχει με τα εν λόγω άτομα και ούτε φυσικά γνωρίζει για την ύπαρξη αυτών των σωματείων των οποίων φέρονται ως μέλη. Συνιστά δε στους ευαισθητοποιημένους Χιώτες να είναι επιφυλακτικοί σε όσους ζητούν οικονομική ενίσχυση κατ’ αυτόν τον τρόπο. Τέλος οι πολίτες θα πρέπει οπωσδήποτε να ζητούν απόδειξη για το ποσόν που έδωσαν.

Παρακαλούμε επίσης να ενημερώνουν τα Σωματεία για κάθε είδους παρόμοια περιστατικά, τα οποία θίγουν το χώρο και δημιουργούν αμφιβολίες και δυσπιστία προς τα Σωματεία, τα οποία λειτουργούν σύννομα και για κάθε έσοδο τους υποχρεούνται σε έκδοση απόδειξης είσπραξης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακός ο φετινός χορός του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών»
Επόμενο άρθροΠεριφερειάρχες Αιγαίου: Συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου