Αρχική Νέα Τοπικά ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τη ΛΑΣ: Οι μαθητευόμενοι μάγοι στο Τ.Σ....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τη ΛΑΣ: Οι μαθητευόμενοι μάγοι στο Τ.Σ. Ομηρούπολης!

7

ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ                                   Χίος  17  Φεβρουαρίου 2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Οι μαθητευόμενοι μάγοι στο Τ.Σ. Ομηρούπολης! 

 Μετά από την απάντηση που πήραμε ως ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ,από το τοπικό Συμβούλιο  και παρόλο που δεν  επιθυμούμε να εμπλακούμε  σε έναν άνευ ουσίας διάλογο που δεν οδηγεί πουθενά , το ύφος της επιστολής, παρόλο που δεν μας ξενίζει ούτε μας πτοεί ,  μας αναγκάζει να  απαντήσουμε σε καίρια σημεία που θίγει η επιστολή της Προέδρου  κας Ψώρρα Δεσπ.

Κυρίως να δηλώσουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν είμαστε εκεί για στείρα πολιτική αλλά για παρεμβάσεις ουσίας .

 

  • Η αναπτυξιακή  πορεία  του τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου  όντως φαίνεται και  από τη θεματολογία  πτωχοκομείου  που προωθεί ( όπως της λειτουργίας   Ταμείου Συμπαράστασης προ 30τιας) όσο και από  τη στάση του αντιδημάρχου  Ομηρούπολης που συναίνεσε να δώσει ο Δήμος Χίου 110.000€ ως οφειλή του Δ. Ομηρούπολης στην ΔΕΥΑΧ αντί αυτά να γίνουν έργα στο Βροντάδο.
  • Η ΛΑΣ στο Βροντάδο έχει ποσοστό 17% αλλά οι περιορισμοί που επιβάλει ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ και όσοι συμφωνούν με αυτόν στην δίκαιη αντιπροσώπευση, δεν επέτρεψε να εκπροσωπείται στο Τ.Σ. του Βροντάδου , ούτε της Λαγκάδας, όπου είναι δεύτερη δύναμη  ενώ αντιθέτως η τρίτη δύναμη του κ. Χαλιορή εκπροσωπείται με δυο συμβούλους.

          Η επίκληση λοιπόν αυτού του επιχειρήματος αποδεικνύει πόσο   δημοκρατικές αντιλήψεις διέπουν την πλειοψηφία του Τ.Σ. Βροντάδου.

  • Η παρουσία της Κλαίρης Κωστάλα ως Δημοτικής Συμβούλου στο Τ.Σ. υπόκειται σε έναν κανόνα του οποίου προφανώς έχουν πλήρη άγνοια τα μέλη της πλειοψηφίας. Αν μάθουν να ακούν και να κρίνουν θέσεις  και όχι να περιχαρακώνονται πίσω από τακτικισμούς  και γραφειοκρατίες, γνωστές σε εμάς  από τα Δ.Σ. του Δημοτικού Συμβουλίου Ομηρούπολης με τη σφραγίδα της παράταξης «Πολίτες Ομηρούπολης», ίσως και να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ο εποικοδομητικός διάλογος τον οποίο συχνά επικαλούνται!
  • Η γνωστοποίηση των προβλημάτων  στην οποία αναφέρονται  και τα οποία αρνήθηκαν να συζητήσουν έγινε από τη ΛΑΣ σε συνάντηση με τον Δήμαρχο από τον Γενάρη αλλά και με επικοινωνία του επικεφαλής  Μάρκου Σκούφαλου με τον Κώστα Μούνδρο .

     Από τότε πέρασε ένας μήνας  και ακόμα δρομολογούν τα αδρομολόγητα.

 

  • Επειδή γνωρίζουμε τα έργα και τη δράση σας , επειδή πρωτίστως γνωρίζουμε τη  πολιτική σας φιλοσοφία (ΠΑΣΟΚ) γι αυτό δεν πρόκειται  να σας αφήσουμε να μετατρέψετε τον Βροντάδο  σε πεδίο βολής μαθητευομένων μάγων της αναπτυξιολαγνείας σας και το Τ.Σ. σε πολιτιστικό σύλλογο .
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακός ο φετινός χορός του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών»
Επόμενο άρθροΠεριφερειάρχες Αιγαίου: Συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου