Αρχική Ομογένεια Παραδοσιακός ο φετινός χορός του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών»

Παραδοσιακός ο φετινός χορός του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών»

25

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ»

         Έτος ιδρύσεως 1929

                                                                                   

Αθήνα 16 Φεβρουαρίου 2011

 

Παραδοσιακός ο φετινός χορός του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών»

 

 Με τα παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια και τα «όργανα» από τη Χίο θα γιορτάσουν φέτος οι Αιγνουσιώτες την αποκριά.

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, στις 9 μ.μ. ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών», θεματοφύλακας της ναυτικής παράδοσης του ακριτικού πετροκάραβου της Αιγνούσας, διοργανώνει μια ξεχωριστή παραδοσιακή βραδιά χορού και αυθεντικής διασκέδαση. Με την εκδήλωση αυτή θα συγκεντρώσει τους Αιγνουσιώτες στην καθιερωμένη ετήσια συνάντησή τους και θα διατρανώσει την πίστη και την αναγκαιότητα της ενότητας, της αγάπης και της αλληλεγγύης, που συμπλέει με τη δράση του Συλλόγου.

Η κορυφαία αυτή γιορτή φιλοξενείται φέτος στην αίθουσα «Αιγαίον Πέλαγος» του χιώτικου ξενοδοχείου METROPOLITAN και πλαισιώνεται από την ορχήστρα των αδελφών Πούπαλου με τους οργανοπαίκτες και τους γλεντζέδες της πατρίδας μας.

 Έχουν προσκληθεί και θα τιμήσουν τη βραδιά μέλη και φίλοι του Συλλόγου από την πολυπληθή ναυτιλιακή οικογένεια, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και η παροικία της Αττικής που αναγνωρίζει τον κυρίαρχο ρόλο του ιστορικού σωματείου. Ήδη υπάρχει αρκετά μεγάλη συμμετοχή, που επιβεβαιώνει τη στήριξη των Οινουσσίων στην πατρίδα τους.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Στ. Δανιήλ και το Δ.Σ. καλούν όλους τους φίλους και συμπατριώτες να στηρίξουν τους σκοπούς και τη δράση του Συλλόγου και εύχονται καλή διασκέδαση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΘεατρικό παιχνίδι στην “ΠΥΞΙΔΑ” με την Αυγουστίνα Λυκουρίνα
Επόμενο άρθροΣυνεδρίαση ΔΣ ΟΜΗΡΕΙΟΥ: ημερήσια διάταξη