Αρχική Πολιτισμός Αγάς Μεστών και όχι μόνο!

Αγάς Μεστών και όχι μόνο!

22

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεστών εμπλουτίζει φέτος τις δραστηριότητες του.

Εκτός από τον καθιερωμένο Αγά των Μεστών την Καθαρή Δευτέρα, φέτος πραγματοποιεί και τις παρακάτω εκδηλώσεις την Τυρινή Κυριακή:

 • Ε υρηματικό επιτραπέζιο παιχνίδι γίγας, το Trivial Pursuit Μεστούσικη Edition, σε συνεργασία με το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου.
  Μέσα από ευφάνταστες αποστολές τα μικρά παιδιά θα βάλουν την φαντασία τους σε δράση και θα γνωρίσουν μια άλλη όψη του μεσαιωνικού οικισμού. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα παιδιά ηλικίας δημοτικού, λυκόπουλα και μη.
  Η έναρξη είναι στις 11:00 από την πλατεία του χωριού όπου θα γίνονται εγγραφές στα γραφεία του Συλλόγου.
  Το παιχνίδι θα τελειώσει στις 14:00. Για τη διευκόλυνση των μικρών φίλων από τη Χίο έχει διατεθεί και πούλμαν που θα ξεκινήσει στις 10:00 από τη Χώρα και θα επιστρέψει στις 15:00. Για δηλώσεις συμμετοχής και κράτηση θέσης στο πούλμαν επικοινωνείτε με τον κύριο Κώστα Αναγνώστου στο 6972720853.
 •  

 • Παράσταση Καραγκιόζη, στο Δημοτικό σχολείο των Μεστών στις 18:00 το απόγευμα. Θα παρουσιαστεί το έργο «Ο Μεγαλέξανδρος και το καταραμένο φίδι». Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 • Και την Καθαρή Δευτέρα, ο Θεσμός που δεν χρειάζεται συστάσεις, ο ακριβοδίκαιος Αγάς των Μεστών σας περιμένει για ολοήμερο γλέντι.
 •