Αρχική Νέα Τοπικά Κακοκαιρία από σήμερα, ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Κακοκαιρία από σήμερα, ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

6

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (7-3-2011) ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ.

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΙΓΑΙΟ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ 9 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΤΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (8-3-2011) ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ.
ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ Ε.Μ.Υ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠοδόσφαιρο-Α’ τοπική: Μικρασιατική-Ηρακλής: 2-0
Επόμενο άρθροΘεατρική Ομάδα Χίου: γιορτάζει τα 30 χρόνια με το ανέβασμα έργου“ Η Πυριτιδαποθήκη”.