Αρχική Νέα Τοπικά ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συλλόγου Οπαδών Νυχτερινής Χίου σχετικά με τα πεζοδρόμια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συλλόγου Οπαδών Νυχτερινής Χίου σχετικά με τα πεζοδρόμια

7

Ο Σύλλογος Οπαδών Νυχτερινής Χίου χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών στα πεζοδρόμια της Προκυμαίας, επιτέλους ένα πάγιο αίτημα γίνεται πραγματικότητα! Ελπίζουμε το έργο να παραδοθεί σύντομα!

 Πάμε τώρα και στις αντιδράσεις! Πρώτον  ακούμε κάποιους μα γιατί μην γίνει περιβαλλοντολογική μελέτη αφού καταργούνται θέσεις στάθμευσης, ακουστέ καλοβολεμένοι που θέλετε το αμαξάκι σας να είναι έξω από την καφετέρια ώστε να μην προλάβει να ξεπηρωσει ο πισινός και χαλάσει το μαλλί σας, υπάρχουν χώροι στάθμευσης στο Κάστρο και στο Ναυτικό Όμιλο περπατήστε και λίγο δεν κάνει κακό.. Οι γιατροί συνιστούν το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία! Όσο αφόρα την προσφυγή του φίλου του πεζούʼʼ ότι κινδυνεύει ο πεζός και αλλά τέτοια μπαρμπουτσαλα  μια ερώτηση τόσα χρόνια που ο θαμώνας της καφετέριας καθόταν διπλά στα αμάξια γιατί δεν βγήκε κάποια τέτοια οργάνωση να πει κινδυνεύουν οι θαμώνες; Αυτοί οι θαμώνες σε λίγο θα είναι πεζοί! Γιατί οι φίλοι του πεζού δεν κάνουν σαματά για τα κατειλημμένα πεζοδρόμια σε Ροδοκανάκη , περιοχή Αεροδρόμιου και Τάγμα; Που κάθε μέρα για να περάσουμε από εκεί κινδυνεύουμε από τα διερχόμενα αμάξια!  Ο λόγος απλός γιατί εκεί δεν εχει ψωμί η υπόθεση, δεν υπάρχουν κανάλια και ραδιόφωνα! Εμείς ένα έχουμε να πούμε ότι πρέπει επιτέλους κάποιοι τύποι που θέλουν το νησί στο 1920 και η μονή ασχολία τους είναι να σταματούν κάθε προσπάθεια αλλαγής του νησιού να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να κανουν μια επίσκεψη  στα γύρο νησιά! Τονίζουμε ότι σε περίπτωση που οι εργασιες σταματήσουν για τον οποιοδήποτε λόγο και το καλοκαίρι  τα πεζοδρόμια είναι ακόμα σκαμμένα εμείς οι ίδιοι θα πάρουμε τα τραπεζάκια και την μια φορα θα τα βάλουμε στο δρόμο και την άλλη εξω από τον υπέρ δήμο της Χίου! Θα παρακολουθούμε κάθε εξέλιξη του έργου και θα απαντάμε με νέες ανακοινώσεις!

 

Υ.Γ. Αυτός ο υπέρ δήμος μας έχει βγάλει την πιστή κ. Λαμπρινούδη  βγάλτε ένα χάρτη με βελάκια για να ξέρουμε που είναι η  κάθε υπηρεσία. Αγανακτούμε να τις βρούμε και πείτε εμείς οι νέοι μπορούμε να περπατήσουμε τους ηλικιωμένους δεν τους σκάφτεστε;

 

Σ.σ. chiosnews.com: παραθέτουμε αυτούσια τη σχετική ανακοίνωση στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης και σημειώνοντας ότι από τον εν λόγω Σύλλογο δεν μας είναι γνωστό κανένα πρόσωπο για τυχόν επικοινωνία.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚινηματογραφική Λέσχη Χίου: «25 Καράτια» (11/3/11)
Επόμενο άρθροΔήμος Χίου: τα ονόματα των προσληφθέντων εργατών καθαριότητας