Αρχική Ομογένεια Κοπή πίτας Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής στο πλοίο “Νεφέλη” της Hellenic Seaways,...

Κοπή πίτας Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής στο πλοίο “Νεφέλη” της Hellenic Seaways, 19/3

27

 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ. η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της πίτας της στο πλοίο “Νεφέλη” της Hellenic Seaways, η οποία θα είναι και ο μέγας χορηγός της εκδήλωσης.Το πλοίο “Νεφέλη” την ημέρα πραγματοποίησης της εκδήλωσης, θα βρίσκεται στον προβλήτα Αργοσαρωνικού (πύλη του λιμανιού Ε8, απέναντι από το σταθμό του ηλεκτρικού τρένου).


Στη φετινή εκδήλωση θα τιμηθεί ο συμπατριώτης μας ακαδημαϊκός, επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός ε.α. Δημήτρης Σκαρβέλης, το μονοδικό μέλος, στρατιωτικός, της Ακαδημίας Αθηνών. 


Επίσης, τιμητική διάκριση θα γίνει στον Κεραμούση, μέχρι πρότινος λιμενάρχη Πειραιά και σήμερα Αττικάρχη, Δημήτρη Τσιαδή, ο οποίος είναι ο μοναδικός Χιώτης υποναύαρχος, εν ενεργεία.


Θα τιμηθούν ακόμα οι τρεις πρώτοι μαθητές-μαθήτριες των Λυκείων της Χίο με τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2009-2010, Κωνσταντίνος Κουνάκης, Παντέλης Φράγκος και Γεωργία Φραγκούλη.


Για τον Ακαδημαϊκό Δημήτρη Σκαρβέλη θα μιλήσει ο πανεπιστημιακός και τέως πρόεδρος της ΟΧΣΑ Παναγιώτης Βαρλάς


Επίσης, η Ομοσπονδία θα απονείμει τιμητικό δίπλωμα στην εταιρία Hellenic Seaways, που όπως είναι γνωστό εξυπηρετεί, μεταξύ άλλων, τα τελευταία χρόνια το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Χίος-Πειραιάς και αντίστοιχα.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπληρώνουν τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων Πυργούσων και Μεστούσων Αττικής, καθώς και η Λεμονιά Βουλγαράκη, με το σαντούρι της.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν κεράσματα και μετά το τέλος της πλήρες δείπνο προσφορά της Hellenic Seaways.

 

ΠΗΓΗ: odysseaschios.blogspot.com

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιάννης Μακριδάκης: «Donʼt visit Chios» και ανταπαντήσεις
Επόμενο άρθροΒιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗ: χαρίστε βιβλία στο δανειστικό τμήμα