Αρχική Νέα Τοπικά Οικολογικός Ανεμος: συμπαράσταση στους μετανάστες απεργούς πείνας

Οικολογικός Ανεμος: συμπαράσταση στους μετανάστες απεργούς πείνας

8

Καθώς φτάσαμε στην 38η ημέρα της απεργίας πείνας των 300 μεταναστών, μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα τους απέστειλε ο περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου, επικεφαλής του Οικολογικού Ανέμου, Ηλίας Γιαννίρης και έκανε την
> > ακόλουθη δήλωση:

«Οι ημέρες περνάνε, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και είναι απαραίτητο να βρεθεί μια λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει.
Οι *προτάσεις* <http://www.hlhr.gr/details.php?id=524> που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες.
Το θέμα θα συζητηθεί και στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο με την συζήτηση πρότασης ψηφίσματος που έχουμε  καταθέσει από κοινού με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βασ. Τεντόμα*.
 Απευθύνουμε επείγουσα έκκληση να αποτραπεί μια ανθρωπιστική τραγωδία που θα είχε οδυνηρές συνέπειες και για τη χώρα μας. Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανυπολόγιστη και οι σωστές αποφάσεις πρέπει να ληφθούν επειγόντως**.
   *Καλούμε τους πολίτες των νησιών μας να συμμετέχουν με κάθε τρόπο στις εκδηλώσεις συμπαράστασης στον αγώνα των μεταναστών, σαν αυτή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Μυτιλήνη στις 19:00».