Αρχική Green Life Υγεία- Διατροφή Κέντρο Παιδιού και Εφήβου: Βία και Εκφοβισμός στο σχολείο. Η σημασία της...

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου: Βία και Εκφοβισμός στο σχολείο. Η σημασία της πρόληψης

58

Δελτίο Τύπου

 Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου (Κ.Μ.Ψ.Υ.), με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (Κ.Π.Ε.), σε συνεργασία με την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.), διοργανώνει το Σάββατο 2 Απρίλη 2011 και ώρα 6:30 μ.μ., στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου εκδήλωση με θέμα:

                «Βία και Εκφοβισμός στο σχολείο. Η σημασία της πρόληψης.»

 Ομιλητές θα είναι οι : κ. Μαριάννα Τάσση, Παιδοψυχίατρος–Ιδρυτικό Μέλος Κ.Π.Ε.

                                    κ. Γιώργος Κεβόπουλος, Αστυνόμος Α΄

                                    κ. Θεολόγος Χατζηπέμου, Ειδικός Παιδαγωγός – Κοινωνικός Λειτουργός – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας MSC – Επιστημονικός Συνεργάτης της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.

 

Η κ. Μ. Τάσση θα αναφερθεί στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα γύρω από το θέμα του σχολικού εκφοβισμού, ο κ. Γ. Κεβόπουλος θα παρουσιάσει την εμπειρία από την παρέμβαση που πραγματοποίησε το τρέχον σχολικό έτος η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου σε συνεργασία με το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού και τέλος, ο κ. Θ. Χατζηπέμου θα επικεντρωθεί στα σύγχρονα μοντέλα πρόληψης και αντιμετώπισης του σχολικού εκφοβισμού.

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔίκη για υπόθεση Αγγελικής: 16η ημέρα- το δικαίωμα της πληροφόρησης από τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΠΗΝ και η κατάθεση από το νοσηλευτή βάρδιας στη Χειρουργική
Επόμενο άρθροΠΟΔΗΛΑΤΕΙΝ: 1η ανάβαση του Αίπους- επανάληψη με καλό καιρό!