Αρχική Νέα Τοπικά Γρήγορα αντανακλαστικά από Εμπορικό Σύλλογο: βδομάδα προσφορών τις ημέρες του πανελλήνιου νοσηλευτικού...

Γρήγορα αντανακλαστικά από Εμπορικό Σύλλογο: βδομάδα προσφορών τις ημέρες του πανελλήνιου νοσηλευτικού συνεδρίου!

11

Σωστή είναι η αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Χίου, που εγκαίρως έλαβε απόφαση και την ανακοινώνει ότι από 9- 14 Μαίου θα υπάρξει εβδομάδα προσφορών, με αφορμή το Συνέδριο των Νοσηλευτών που θέλει περί τα 2.500 άτομα να επισκεφθούν το νησί μας! Παράλληλα τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά και το απόγευμα της Πέμπτης, 12 Μαίου.
Στη σχετική ανακοίνωση ο εμπορικός σύλλογος αναφέρει:

“Ο Εμπορικός Σύλλογος ανακοινώνει  στο καταναλωτικό κοινό και στα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθεί βδομάδα προσφορών από 9  έως 14 Μαΐου.

Τις μέρες αυτές θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας το συνέδριο των Νοσηλευτών και πρόκειται να μας επισκεφτούν πάνω από 2500 άτομα, με αυτή μας την απόφαση θα δημιουργηθεί ένα κλίμα θετικό για αγορές, από τους επισκέπτες .Στα πλαίσια αυτά αποφασίστηκε τα καταστήματα να παραμείνουν ανοιχτά το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαΐου.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι τα προσφερόμενα είδη δεν μπορούν να ξεπερνούν το 50% του εμπορεύματος που διαθέτουν στο καταστήματος.”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣε ισχύ το θερινό ωράριο για το “νυχτερινό” της ΔΕΗ
Επόμενο άρθροΤηλέφωνα & διευθύνσεις Υπηρεσιών του Δήμου Χίου.