Αρχική Απόψεις Aρθρα Απερχόμενα μέλη ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου: Η θρασυδειλία δεν έχει όρια

Απερχόμενα μέλη ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου: Η θρασυδειλία δεν έχει όρια

11

                              Η  ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΟΡΙΑ 

 

 

    Ως μέλη του απερχόμενου ΔΣ της ΕΛΜΕ Χίου καλέσαμε την Πέμπτη 5 Μαΐου το σώμα σε τακτική Γ.Σ.  για να λογοδοτήσουμε. Ο υποψήφιος με την ΠΑΣΚ κ. Κ. Κουφοπαντελής χωρίς να τοποθετηθεί ή να ζητήσει διευκρινήσεις στην εν λόγω Γενική Συνέλευση, αποφάσισε την επομένη , Παρασκευή 6 Μαΐου, να  στείλει στα σχολεία και σε ΜΜΕ επιστολή που μπορεί να χαρακτηριστεί από απαράδεκτη έως και λαϊκίστικη ως προς το περιεχόμενό της με αισχρά αόριστα υπονοούμενα τόσο για μας όσο και για τους συναδέλφους μας.

Το  πόσο χρόνο διαθέσαμε για να υπηρετήσουμε σωστά  αυτά τα 2,5 χρόνια το Σωματείο αλλά και τη δημόσια εκπαίδευση και από τη θέση του «εκπαιδευτικού»  το γνωρίζουν οι συνάδελφοί μας και πρωτίστως οι μαθητές μας.

 Πραγματική ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ, γιατί  χρειάζεται περισσό θράσος και  πλήρης έλλειψη ντροπής για να γραφτεί μια τέτοια επιστολή. Ούτε λέξη  για την ταμπακιέρα των σκληρών μέτρων στην Παιδεία. Αποσιωπά   τις  πραγματικές ευθύνες  των θιασωτών του φτηνού σχολείου.

Θεωρούμε ότι με την επιστολή του έγινε  όργανο εξυπηρέτησης  παραταξιακών  σκοπιμοτήτων  της τελευταίας στιγμής πρό των εκλογών του Σωματείου.

Δηλώνουμε ότι δεν δεχόμαστε αναπόδεικτους υπαινιγμούς για την εντιμότητα και την καθαρότητα ούτε τη δική μας ούτε κανενός συναδέλφου.

Αν ωστόσο θέλει να εξετάσει και να κατακρίνει την αιτία (;) της «πολυτελούς ζωής μας» που περιγράφει, τον προτρέπουμε  να προχωρήσει πρώτα στους εκπροσώπους της παράταξής του στο απερχόμενο ΔΣ, καθώς και στους παλαιούς και τωρινούς συνυποψήφιους του στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ. Άραγε αυτοί του το επιτρέπουν;

                                                         

                                     Μέλη του απερχόμενου ΔΣ της ΕΛΜΕ

                                                    Αργυρούδης Σταμάτης

                                                    Μιχαλιός  Μάριος

                                                    Μπελέγρης Γιώργος

                                                    Μπριλής  Ιάκωβος

                                                   Σταυρινούδης  Σταύρος

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλος: Η Νέα έκδοση του Ψαριανού Δημητρίου Ανδριάνα
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Διοικητή Πυροσβεστικής στο Δήμαρχο Χίου