Αρχική Νέα Τοπικά Πρόγραμμα ΙΝΕ -Εκπαίδευση εργαζομένων στην εκπαίδευση ενηλίκων

Πρόγραμμα ΙΝΕ -Εκπαίδευση εργαζομένων στην εκπαίδευση ενηλίκων

8

 

Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ,

 

 

στα πλαίσια της υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ιδιωτικού Τομέα», το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» της προγραμματικής περιόδου «ΕΣΠΑ 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και κατά 20% από εθνικούς πόρους υλοποιεί τα παρακάτω προγράμματα:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Τα προγράμματα απευθύνονται σε στελέχη των επιχειρήσεων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, που ασχολούνται με την Δια Βίου Εκπαίδευση και τα υποσυστήματά της, και οι οποίοι ήδη ενεργοποιούνται ή ενδιαφέρονται να ενεργοποιηθούν ως εκπαιδευτές στο πεδίο της εκπαίδευσης ενηλίκων.

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Σχεδιασμός, Υλοποίηση, Αξιολόγηση προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης 50 (30 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση και 20 εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση) ΑΝΟΙΧΤΟ
Δυναμική της ομάδας και επικοινωνία 25 ΑΝΟΙΧΤΟ

 

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν και τις 2 θεματικές ενότητες όπου η επιτυχής παρακολούθησή τους θα οδηγήσει στην απόκτηση αντίστοιχου Πιστοποιητικού Δια Βίου Επιμόρφωσης διάρκειας 75 ωρών, σύμφωνα με το Νόμο 3369 / 2005 ¨Συστηματοποίηση της Δια Βίου Μάθησης¨ του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά 1. Έντυπη αίτηση για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα 2. Σύντομο Βιογραφικό με συνοπτική περιγραφή των σπουδών και των επιμορφωτικών προγραμμάτων, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που κρίνουν οι ίδιοι απαραίτητο 3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Ταυτότητας 4. Βεβαίωση ότι απασχολούνται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 5. Φωτοαντίγραφο Τίτλου Σπουδών (ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)

Οδηγίες Υποβολής Αιτήσεων Οι ενδιαφερόμενοι /-ες μπορούν να προμηθευτούν την έντυπη Αίτηση Συμμετοχής από την ιστοσελίδα www.inegsee.gr ή από τo ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στην παρακάτω διεύθυνση όπου κατατίθενται οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής

ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Εμμ. Μαρτύρων 2, (Εργατικό Κέντρο Χίου), Χίος ΤΚ 82100

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή άλλη πληροφορία στο τηλ:22710-23550 κατά τις ώρες 8:30 – 14:30.
Υπεύθυνος Προγράμματος: Φιλία Φράγκου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑποκλεισμός πρόσβασης σε ενημερωτικές ιστοσελίδες στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη στις Οινούσσες του WILLΙ JACOB, μέλους πληρώματος γερμανικού υποβρυχίου U-35 (1939)