Αρχική Νέα Τοπικά Δήμαρχος Χίου προς Διευθύντρια Β’ βαθμιας: έχουμε πλήρη επίγνωση των αρμοδιοτήτων μας

Δήμαρχος Χίου προς Διευθύντρια Β’ βαθμιας: έχουμε πλήρη επίγνωση των αρμοδιοτήτων μας

9

 Απάντηση στη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου δίνει το γραφείο τύπου του Δήμου Χίου που βλέπει εκδήλωση της εμπάθειας της κας Βλυσίδου στο πρόσωπο του κ. λαμπρινούδη.
Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

 

 

         

          Στο δικαιολογημένο αίτημα του Δήμου Χίου, αν μη τι άλλο να ενημερώνεται για τυχόν γεωγραφικές ανακατανομές μαθητών, βρήκε την ευκαιρία η κ. Βλυσίδου να εκδηλώσει την εμπάθειά της στη Δημοτική Αρχή και στον Δήμαρχο.

          κ. Βλυσίδου, έχουμε πλήρη επίγνωση των αρμοδιοτήτων του Δήμου σε σχέση με την εκπαίδευση, φροντίστε να ενημερωθείτε εσείς καλύτερα για τα νέα καθήκοντα που αναλάβατε.

          Γνωρίζουμε αμφότεροι πως τα σχολικά κτίρια και η περιουσία τους ανήκουν στο Δήμο κι ως εκ τούτου η δημοτική αρχή έχει τη δυνατότητα να διαθέσει σχολικό χώρο για εθελοντική διδασκαλία, που παρέχεται αφιλοκερδώς σε ώρες, που δεν λειτουργεί το σχολείο, ιδιαιτέρως δε σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους δημότες μας.

          Ο Δήμος σε κάθε περίπτωση επιθυμεί τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων για την εύρυθμη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

 

Από το γραφείο τύπου